LG airconditioner R32 Multi Split Wall Unit Artcool AC09BQ 2,5 kW I 9000 BTU - Zwart

Artikelnummer: AC09BK.NSJ


425,73 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 647,39 €
Winkelprijs van de producent: 914,00 €
(U bespaart 53.42%, dus 488,27 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 9 - 13 WerkdagenStijlvol ARTCOOL-ontwerp

Het ontwerp van de LG Artcool airconditioner is minimalistisch om te harmoniseren met het interieur van uw huis. De omgeving wordt weerspiegeld door het spiegelglas aan de voorkant van het product, waardoor de tijdloze schoonheid nog beter tot zijn recht komt.

 

Energiebesparende en snelle koelprestaties

De invertercompressor past de snelheid van de compressor onmiddellijk aan om de gewenste temperaturen te handhaven. Bovendien is de invertercompressor uitgerust met een energiebesparende functie in het frequentiebereik om meer energie te besparen dan een conventionele compressor. Dankzij de unit wordt de lucht verder en sneller verdeeld.

Ionisator

Meer dan 3 miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner stroomt, maar ook schadelijke stoffen en geuren rond het apparaat. Het is bewezen dat de ionisator meer dan 99% van de aanhangende bacteriën binnen 60 minuten reinigt (steriliseert Escherichia coli voor meer dan 99,9% in 30 minuten en Staphylococcus aureus voor meer dan 99,6% in 60 minuten).

 

Smart ThinQ

Met behulp van een Wi-Fi-apparaat en LG's exclusieve app voor het bedienen van huishoudelijke apparaten hebt u altijd en overal toegang tot uw airconditioner.

Laag geluidsniveau

Dankzij de unieke verspringende ventilator en de invertercompressor, die onnodig geluid elimineert en een soepele werking biedt, worden LG-airconditioners gekenmerkt door een hoge mate van stilte.

 

Snelle en eenvoudige installatie


LG airconditioners zorgen voor een gemakkelijke en efficiënte installatie, ongeacht de omgeving en de mensen die beschikbaar zijn voor de installatie. Doordat er minder mensen nodig zijn en minder tijd nodig is voor installatie, is het nu mogelijk om meer airconditioners in meer huishoudens in minder tijd te installeren.

\
Model: LG Artcool AC09BQ.NSJ
- 1 x binnenunit
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Klanten kochten hierbij de volgende producten
LG MU3R21 R32 MultiSplit buitenunit 6,2 kW

LG MU3R21 R32 MultiSplit buitenunit 6,2 kW

1.638,78 € *
Direct beschikbaar

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.