LG airconditioner R32 Multi Split Wall Unit Artcool AC24BQ 6,6 kW I 24000 BTU - Zwart

Artikelnummer: AC24BK.NSK


773,47 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.113,09 €
Winkelprijs van de producent: 1.496,00 €
(U bespaart 48.3%, dus 722,53 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenStijlvol ARTCOOL-design


Het ontwerp van de LG Artcool airconditioner is minimalistisch om te harmoniseren met het interieur van uw huis. De omgeving wordt gereflecteerd door het spiegelglas aan de voorzijde van het product, waardoor de tijdloze schoonheid van het product beter tot zijn recht komt.

 

Energiebesparing en snelle koelprestaties

De omvormercompressor past direct het toerental van de compressor aan om de gewenste temperaturen te handhaven. Bovendien is de invertercompressor uitgerust met een energiebesparende functie in het frequentiebereik om meer energie te besparen dan een conventionele compressor. Dankzij de unit wordt de lucht verder en sneller verdeeld.

Ioniser


Meer dan 3 miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner stroomt, maar ook schadelijke stoffen & geuren rondom de unit. Het is bewezen dat de ionisator meer dan 99% van de bacteriën die zich hechten binnen 60 minuten reinigt (steriliseert Escherichia coli meer dan 99,9% in 30 minuten & Staphylococcus aureus meer dan 99,6% in 60 minuten).

 

Smart ThinQ

 

Met behulp van een Wi-Fi-apparaat en LG's exclusieve home-apparaatbedieningsapplicatie heeft u altijd en overal toegang tot uw Airconditioner.Laag geluidsniveau

Door de unieke verspringende ventilator en de invertercompressor, die onnodig lawaai elimineert en een soepele werking biedt, worden LG airconditioners gekenmerkt door een hoge mate van rust.

 

 

Snelle en eenvoudige installatie


LG airconditioners maken een eenvoudige en efficiënte installatie mogelijk, ongeacht de omgeving en de mensen die voor de installatie beschikbaar zijn. Doordat er minder mensen nodig zijn en minder tijd nodig is voor de installatie, is het nu mogelijk om meer airconditioners te installeren in meer huishoudens in minder tijd.

\
Model: LG Artcool AC24BQ.NSK
- 1 x binnenunit
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.