LG airconditioner R32 Multi Split Wall Unit Deluxe DC12RK 3,5 kW I 12000 BTU

Artikelnummer: DC12RK.NSJ


469,45 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 564,01 Ä
Winkelprijs van de producent: 809,00 Ä
(U bespaart 41.97%, dus 339,55 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 9 - 13 WerkdagenEnergie-efficiŽntie

De invertercompressor past het toerental van de compressor continu aan om de gewenste temperaturen te handhaven. Bovendien is de LG Smart Inverter uitgerust met een energiebesparende functie om meer energie te besparen dan een conventionele compressor.

Snelle Koeling


De LG airconditioner koelt de lucht snel door de hoge koelcapaciteit van de LG Smart Inverter; zo wordt de lucht breder verspreid en worden ruimten sneller gekoeld.

Smart ThinQ


Altijd en overal toegang tot uw airconditioner met behulp van een Wi-Fi-geschikt apparaat en LG's exclusieve home app control app.

Ioniser


Meer dan 3 miljoen ionen steriliseren de lucht die door de airconditioner stroomt en verwijderen schadelijke stoffen en geuren. De ionisator steriliseert meer dan 99% van de bacteriŽn binnen 60 minuten (99,9% van de E.coli-bacteriŽn binnen 30 minuten en meer dan 99,6% van de Staphylococcus aureus-bacteriŽn binnen 60 minuten).

Eenvoudig en elegant ontwerp met Magic Display


Het elegante en moderne ontwerp van de LG airconditioner maakt een eenvoudige installatie en praktische reiniging van het EZ-schuiffilter mogelijk. Het Magic-display heeft een praktische energie-indicator.

Laag geluidsniveau 19 dB


LG airconditioners hebben een stille werking dankzij de unieke versprongen ventilator en de BLDC-motortechnologie die onnodig lawaai elimineert en een soepele werking biedt.

Actieve energiecontrole

Met de actieve energiecontrole kunt u het energieverbruik afhankelijk van de situatie aanpassen. Geniet van een koele en comfortabele omgeving en bespaar tegelijkertijd Energie.

Comfort lucht

De comfortlucht zet de lamel in een vooraf ingestelde stand die de luchtstroom afbuigt, zodat deze niet rechtstreeks op de mensen in de kamer wordt gericht.

Snelle en eenvoudige installatie

LG airconditioners maken een eenvoudige en efficiŽnte installatie mogelijk, ongeacht de omgeving en de mensen die voor de installatie beschikbaar zijn. Doordat er minder mensen nodig zijn en minder tijd nodig is voor de installatie, is het nu mogelijk om meer airconditioners te installeren in meer huishoudens in minder.

\
Model: LG†DELUX DC12RQ.NSJ
- 1 x binnenunit
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Klanten kochten hierbij de volgende producten
LG MU3R21 R32 MultiSplit buitenunit 6,2 kW

LG MU3R21 R32 MultiSplit buitenunit 6,2 kW

2.060,75 Ä *
Direct beschikbaar
LG airconditioner Multi Split Wall Unit Deluxe DM07RP 2,1...

LG airconditioner Multi Split Wall Unit Deluxe DM07RP 2,1 kW I 7000 BTU

425,73 Ä *
Direct beschikbaar
LG airconditioner R32 Multi Split Wall Unit Deluxe DC09RK...

LG airconditioner R32 Multi Split Wall Unit Deluxe DC09RK 2,5 kW I 9000 BTU

446,06 Ä *
Direct beschikbaar

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.