LG airconditioner R32 Multi Split Wall Unit Standard Plus PC18SQ 5,0 kW I 18000 BTU

Artikelnummer: PC18SK.NSK-2


318,96 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 483,68 €
Winkelprijs van de producent: 709,00 €
(U bespaart 55.01%, dus 390,04 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 9 - 13 WerkdagenEnergie-efficiëntie


De invertercompressor past het toerental van de compressor continu aan om de gewenste temperaturen te handhaven. Bovendien is de LG Smart Inverter uitgerust met een energiebesparende functie om meer energie te besparen dan een conventionele compressor.

Snelle koeling


De LG airconditioner koelt de lucht snel dankzij het hoge koelvermogen van de LG Smart Inverter, zodat de lucht beter wordt verdeeld en de onderdelen sneller worden gekoeld.

Smart ThinQ


Altijd en overal toegang tot uw airconditioner met behulp van een apparaat met Wi-Fi en LG's exclusieve home application control.

Een eenvoudig en elegant ontwerp met de magische display

Het strakke en moderne ontwerp van de LG airconditioner zorgt voor een eenvoudige installatie en comfortabele reiniging van het EZ-schuiffilter. Het Magic-display heeft een handige energie-indicator.

Laag geluidsniveau


Dankzij de unieke offset-ventilator en omkeercompressor wordt onnodig lawaai geëlimineerd. Dit resulteert in een soepele en stille werking.

Actieve energie controle


De actieve energiecontrole maakt het mogelijk om het energieverbruik aan te passen aan de situatie. Geniet van een koele en comfortabele omgeving en bespaar tegelijkertijd energie.

Comfort lucht


De comfortlucht plaatst de lamel in een vooraf ingestelde positie die de luchtstroom afbuigt, zodat deze niet rechtstreeks op de mensen in de ruimte wordt gericht.

\
Model: LG Artcool Energy PC18SQK
- 1 x binnenunit
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.