LG airconditioner R32 plafondcassette UT36 9,5 kW I 36000 BTU

Artikelnummer: UT36F.NA0/UUD3.U30


3.896,09 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 4.743,09 Ä
Winkelprijs van de producent: 5.949,00 Ä
(U bespaart 34.51%, dus 2.052,91 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 9 - 13 WerkdagenLG STANDAARDINVERTERKOPPELING Koelmiddel type R32

Plasmafilter Het plasma-luchtzuiveringssysteem werd oorspronkelijk door LG ontwikkeld om niet alleen microscopische vuildeeltjes en stof te verminderen, maar ook om huisstofmijt, microstof en huidschilfers van huisdieren te elimineren en zo allergie- en astma-symptomen te verminderen.

Rustige werking
ScheefloopventilatortechnologieInvertertechnologie, BLDC-motortechnologie en LG's unieke nieuwe scheefloopventilatortechnologie hebben samen het laagste geluidsniveau ter wereld van 30 dB mogelijk gemaakt. Dankzij de revolutionaire sluimerfunctie blijft uw leefomgeving volledig ongestoord.


Zelfreinigend
Een belangrijke oorzaak van geuren van airconditioners is schimmel en bacteriŽn die in de warmtewisselaar gedijen. De zelfreinigende functie droogt de natte warmtewisselaar om de voedingsbodem voor schimmels en bacteriŽn te verwijderen. Hierdoor wordt de typische geur van oude, vochtige lappen merkbaar verminderd en hoeft u niet meer zo vaak schoon te maken.

Slaapstand
Met ťťn druk op de slaapstandknop wordt de airconditioning automatisch geprogrammeerd om uit te schakelen, wordt de ventilatorsnelheid geregeld en wordt de temperatuur aangepast aan een comfortabelere slaapomgeving.

\
Model: LG Klimaanlage UT36
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.