LG airconditioner R32 wandunit Artcool AC09BQ 2,5 kW I 9000 BTU

Artikelnummer: AB09BK.NSJ/AB09BK.UA3


1.413,05 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.745,54 Ä
Winkelprijs van de producent: 2.499,00 Ä
(U bespaart 43.46%, dus 1.085,95 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 9 - 13 WerkdagenStylish ARTCOOL-ontwerp

.


Het ontwerp van de LG Artcool-airconditioner is minimalistisch om te harmoniseren met het interieur van uw huis. De omgeving wordt gereflecteerd door het spiegelglas aan de voorzijde van het product, waardoor de tijdloze schoonheid ervan meer op de voorgrond treedt.

Energiebesparing en snelle koelprestaties sterk>

.

De Inverter Compressor past direct de snelheid van de compressor aan om de gewenste temperaturen te handhaven. Bovendien is de omvormercompressor uitgerust met een energiebesparende functie in het frequentiebereik om meer energie te besparen dan een conventionele compressor. Dankzij het apparaat wordt de lucht verder en sneller verdeeld.

Ionizer


Meer dan 3 miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner stroomt, maar ook schadelijke stoffen & geuren rondom het apparaat. De ionisator is bewezen dat het meer dan 99% van de bacteriŽn die zich vasthechten binnen 60 min reinigt (steriliseert Escherichia coli meer dan 99,9% in 30 min & Staphylococcus aureus meer dan 99,6% in 60 min).

Slecht ThinQ

Slecht ThinQ


Met behulp van een Wi-Fi-apparaat en LG's exclusieve bedieningsapplicatie voor thuisgebruik hebt u altijd en overal toegang tot uw airconditioner.
.

Lage ruis


Due aan de unieke versprongen ventilator en invertercompressor die onnodig lawaai elimineert en een soepele werking biedt, zijn LG airconditioners voorzien van een stille werking.

Snelle en eenvoudige installatie sterk>

.


LG airconditioners zorgen voor een eenvoudige en efficiŽnte installatie, ongeacht de omgeving en de mensen die voor de installatie beschikbaar zijn. Door minder mensen en minder tijd nodig te hebben voor de installatie, is het nu mogelijk om meer airconditioners te installeren in meer huizen met minder tijd.

\
Model: LG ARTCOOL Mirror AC09BQ
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

PDF

In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.