Mitsubishi Airconditioner R32 Multi Split Wall Unit Premium MSZ-EF22VE2B 2,5 kW I 9000 BTU - Zwart

Artikelnummer: MSZ-EF25VGKB


539,81 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 674,03 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenMITSUBISHI M SERIES wandmontage-unit

Comfort - Meer levenskwaliteit

We brengen het grootste deel van onze tijd binnenshuis door: thuis of op kantoor. De kwaliteit van de binnenlucht heeft dus een grote invloed op ons welzijn, onze prestaties en onze gezondheid.
De moderne technologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een behaaglijk klimaat. Het samenspel van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en regelbare luchtstromen zorgt voor een betere levenskwaliteit en een allround comfortabele leefomgeving. Negatieve omgevingsfactoren zoals stof, pollen of vuil worden gefilterd en de lucht wordt volgens hygiënische eisen geconditioneerd.


Comfort voor elke dag van het jaar
De M-serie airconditioners van Mitsubishi Electric zijn de ideale keuze voor meer comfort in kleine tot middelgrote ruimtes. En dat geldt net zo goed in uw eigen huis als in praktijken, kantoren of winkels. Op warme dagen kunt u genieten van aangenaam koele kamers. Op koudere dagen kunt u met de apparaten verwarmen en zo energie en kosten besparen, want de airconditioners van de M-serie zijn zeer energiezuinig. Ook het ontvochtigen van de ruimtes is mogelijk met de airconditioners.

Rustige werking
Het geluid van zacht ritselende bladeren in de wind heeft een volume van 21 dB(A)1. De stilste airconditioners van Mitsubishi Electric werken met slechts 19 dB(A). Ze zijn vrijwel geruisloos en uitermate geschikt voor het koelen van slaapkamers.

Functies tegen tocht
Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see sensor sturen de airconditioners de luchtstroom zodanig dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see sensor detecteert het aantal en de positie van personen in de ruimte, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan zodat de gewenste temperatuur op de juiste plaats wordt bereikt.

De Euroraster cassette SLZ-M is optioneel uitgerust met de 3D i-see sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Meer informatie vindt u op pagina 16.

Hygiënisch schone lucht
Naast stof, geurtjes en pollen verwijderen de filterelementen van Mitsubishi Electric ruimte airconditioners ook virussen en bacteriën. Zo geniet u elke dag van zuivere en schone ruimtelucht.

Energie-efficiëntie
Consequent energiezuinig - Mitsubishi Electric airconditioners zijn ontworpen om energie te besparen. De energiezuinige invertertechnologie levert hier de belangrijkste bijdrage aan. De buitenunits van een airconditioningsysteem werken met compressoren. Bij de niet-invertertechnologie werkt de compressor op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiënt principe dat niet kan worden aangepast aan de werkelijke koel- of verwarmingsbehoefte. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor traploze capaciteitsaanpassing.

1. invertertechnologie
Met invertertechnologie wordt het toerental van de compressor exact aangepast aan de vereiste koelcapaciteit. Deze traploze regeling en stroomvoorziening maakt een uiterst energiebesparende werking met het hoogste rendement mogelijk. Duur stop-and-go bedrijf wordt voorkomen. De uniforme werking verlengt de levensduur van de luchtbehandelingskast.

2. hyperverwarmingstechnologie
De Hyper-Heating technologie van de MUZ-LN en MXZ buitenunits is door Mitsubishi Electric speciaal ontwikkeld voor zeer koude klimatologische omstandigheden. Het verbetert de verwarmingsprestaties van de unit en maakt het mogelijk om de verwarmingscapaciteit tot -15°C buitenshuis te behouden en te zorgen voor verwarming tot -25°C.


De nieuwe multisplit-buitenunits in Hyper-Heating-design bieden units met een speciale focus op de verwarmingsfunctie.
- 100% nominaal verwarmingsvermogen tot -15 °C buitentemperatuur
- Uitgebreid werkbereik tot -25 °C buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiëntie
- Geoptimaliseerde ontdooiing

Lange levensduur
Voor tientallen jaren van plezier - Zelfs de hoogste kwaliteit van de airconditioning is slechts zo goed als de planning, de installatie, het onderhoud en de verzorging ervan. Daarom hechten wij veel waarde aan een betrouwbare, eerlijke en langdurige samenwerking met gekwalificeerde koel- en aircospecialisten. Wij ondersteunen onze partnerbedrijven bij de planning en het ontwerp van uw installaties, zorgen voor alle actuele technische documentatie en geven professionele trainingen over onze installaties. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw koel- en airconditioningspecialist de oplossing voor u vindt waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven.

Wandinstallatie MSZ-EF

 

 

 

 

 

Technologie in haar mooiste vorm

 

Ontwikkeld voor moderne architectuur met een stijlvol interieur, voldoen de hoogwaardige wandkasten aan de hoogste designeisen. "Kirigamine Zen" - met deze naam belichaamt de MSZ-EF-apparatuurlijn een holistische benadering: Kirigamine is een Japans plateau dat staat voor ongerepte natuur. Zen staat voor harmonie, rust en wellness.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ideeën vullen met leven

Discreet in het wit, elegant in het zwart of klassiek in het zilver: de hoogwaardige airconditioners passen in hun drie kleurvarianten harmonisch in het individuele ruimteontwerp. Het opvallende design weerspiegelt kwaliteit en een gevoel van luxe. Een zeer laag energieverbruik in combinatie met een laag geluidsdrukniveau ronden het totaalbeeld af.

Stralend uiterlijk in het wit

Premium wandunit MSZ-EF-VE in glanzend wit De stijlvolle, slanke airconditioningunit past discreet in een heldere en vriendelijke sfeer. Voor een lichte en gezellige sfeer. Met geluid
geluidsdrukniveau van slechts 21 decibel, zijn de premium bovenkasten perfect voor geluidsgevoelige woon- en werkomgevingen.

Marke / ModellMitsubishi / MSZ-EF25VE
Kälteleistung (kW):2,5
Heizleistung (kW):3,2
Technische Daten :
Luftvolumenstrom im Kühlbetrieb N / M / H (m3/h))240 / - / 498
Schalldruckpegel Inneneeinheit N / H (dB(A)) :21 / 36
Abmessungen B / T / H (mm) :885 / 195 / 299
Gewicht (kg) :11,5
Kältemitteltyp:R32 oder R410A
Wi-Fi:Ja
Luftfilter:Silber-Ionen-Filter
 • Econo Cool-Funktion

  Beim Kühlbetrieb wird die Set-Temperatur automatisch um 2 °C angehoben. Ein spezielles Lüfterprogramm sorgt dann für ein gleich bleibendes und angenehmes Raumklima, obwohl die Kälteleistung minimiert wird.

 • MELCloud

  Das Gerät kann um einen WiFi-Adapter ergänzt werden und über die Steuerungssoftware MELCloud per Smartphone, Tablet oder Computer fernbedient werden.

 • Kabelfernbedienung anschließbar

  Das Gerät kann über die Schnittstelle MAC-397IF-E oder MAC-333IF-E optional mit der Kompaktfernbedienung PAC-YT52CRA oder der Deluxe-Fernbedienung PAR-32MAA ausgerüstet werden.

 • Ein /Aus-Timer

  Mit dem Wochentimer lassen sich bis zu vier individuelle Schaltpunkte für jeden Tag programmieren. Das Gerät lässt sich flexibel ein- oder ausschalten.

 • i-save

  Mit der i-save Funktion kann der bevorzugte Betriebszustand gespeichert werden und durch Betätigen der i-save Taste abgerufen werden.

 • Auskühlschutz

  Die minimal einstellbare Temperatur im Heizbetrieb beträgt10 °C. Das sorgt für sparsamen Betrieb in nicht genutzten Räumen. Außerdem wird ein zu starkes Auskühlen verhindert.

 • Vertikaler Swing

  Die Luftaustrittsklappe bewegt sich auf und ab und erreicht damit eine angenehme Verteilung der konditionierten Luft in alle Bereiche des Raumes.

 • Automatische Lüftersteuerung

  Diese Funktion sorgt für eine optimale Luftmenge je nach Leistungsbedarf. Nähert sich die Temperatur dem gewünschten Wert, wird die Luftmenge automatisch reduziert.

 • Horizontaler Swing

  Die Luftaustrittsklappe schwenkt hin und her und versorgt so auch großflächige Räume mit konditionierter Luft.

 • Plasma-Quad Filter

  Mit der Plasma-Quad-Filtertechnologie werden eine sehr effektive Luftreinigung und eine Geruchsneutralisierung erreicht.

 • Auto Restart

  Das Geräte startet bei Wiedereinschalten der Spannung automatisch mit der letzten gewählten Einstellung. Dadurch ist eine hohe Betriebssicherheit gewährleistet.

 • Wärmepumpenbetrieb

  Mit der Wärmepumpenfunktion lassen sich die Räume energiesparend beheizen. Hohe Wirkungsgrade auch bei tiefen Temperaturen sorgen für einen geringen Energieverbrauch.

 • Winterregelung

  Mit der integrierten Winterregelung ist ein Kühlbetrieb auch bei tiefen Außentemperaturen möglich.

 • Via LEV-Kit anschließbar an VRF

  Ermöglicht die Anbindung von M-Serie-Innengeräten an City Multi VRF-Anlagen. Mit dem LEV-Kit erhalten die Innengeräte ein erforderliches externes elektronisches Expansionsventil für den Betrieb mit City Multi VRF-Anlagen.

 • Energiesparende Invertertechnologie

  Die Invertersysteme arbeiten absolut wirtschaftlich durch stufen lose Leistungsanpassung. Sie stellen exakt nur die Kühl-/ Heizleistung bereit, die gerade benötigt wird.

 • Qualitätssiegel für Split-Geräte

  Das Split-Kimagerät hat das Qualitätssiegel Raumklimageräte des Fachverbandes Gebäude-Klima e. V. (FGK) erhalten.

 • Hyper Heating

  Diese Technologie ermöglicht es, die volle Heizleistung bis zu einer Außentemperatur von -15 °C aufrecht zu erhalten und den Betrieb bis zu einer Außentemperatur von -25 °C zu gewährleisten.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.