Mitsubishi MultiSplit Duo wandmodel Diamanttoestellen 2x MSZ-LN35 + MXZ-2F53 | 2x 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: MSZ-LN35VGW-X2/MXZ-2F53VF


2.661,68 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 4.166,56 €
Winkelprijs van de producent: 5.280,00 €
(U bespaart 49.59%, dus 2.618,32 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenMitsubishi Diamond: Hoogste Kwaliteit voor Premium Binnenklimaat

De Mitsubishi Diamond airconditioning unit zet nieuwe standaarden in de premium klasse van wandgemonteerde airconditioners van deze gerenommeerde fabrikant. Met zijn uitzonderlijk elegante ontwerp past het perfect in moderne interieurs en biedt het een scala aan praktische functies die het dagelijks comfort verhogen. Dit apparaat voldoet zelfs aan de meest veeleisende verwachtingen en staat voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Efficiënte Luchtfiltratie voor Schone Binnenlucht

De Mitsubishi Diamond airconditioner zorgt voor vlekkeloze en hoogwaardige ventilatie dankzij een zeer effectieve filterset. Deze filters vangen grove stofdeeltjes, verontreinigingen zoals stof of dierenharen op en neutraliseren onaangename geuren. Dit zorgt voor een hoog comfortniveau en gezonde binnenlucht.

Fluisterstille Werking Dankzij Invertertechnologie

De combinatie van invertertechnologie en geoptimaliseerde luchtstroom maakt de Mitsubishi Diamond airconditioner een uiterst stil apparaat. Zelfs in modellen met het laagste vermogen is het geluidsniveau slechts 19 dB - stiller dan een fluistering! Deze eigenschap maakt het ideaal voor plaatsen zoals kantoren of slaapkamers waar rust en stilte van het grootste belang zijn.

Automatische Luchtstroomregeling

De Mitsubishi Diamond airconditioner is uitgerust met de Double Vane-functie, die onafhankelijk werkende lamellen gebruikt om de geconditioneerde lucht uiterst efficiënt door de hele ruimte te verspreiden. In combinatie met de geavanceerde 3D i-see sensor zorgt dit voor het hoogste comfort zonder oncomfortabele tocht.

Stille Buitenunit

Niet alleen de binnen Mitsubishi Diamond airconditioner werkt stil, maar ook de buitenunit. Met een geluidsniveau van slechts 46 dB is het veel stiller dan bijvoorbeeld een stofzuiger. Hierdoor kunt u een hoog thermisch comfort in uw huis garanderen zonder de rust van uw buren te verstoren.

WiFi-bediening voor Gemakkelijke Bediening

De binnenunit van de Mitsubishi Diamond airconditioner is voorzien van een WiFi-kaart waarmee u het apparaat kunt verbinden met uw thuis draadloos netwerk. Met behulp van de MELCloud-app kunt u het apparaat eenvoudig op afstand bedienen en functies zoals het bewaken van de operationele status, gasttoegang voor installateurs of tijdelijke huurders, foutmeldingen via e-mail, tijdschema's en compatibiliteit met spraakbesturing van Amazon Alexa gebruiken.

Luchtfilterset in de Mitsubishi Diamond

De Mitsubishi Diamond garandeert de schoonste lucht dankzij een speciale luchtfilterset. Deze set bestaat uit een uiterst effectief stoffilter dat grove stofdeeltjes en andere verontreinigingen zoals dierenharen uit de lucht verwijdert. Daarnaast is er een plasmafilter dat onaangename geuren neutraliseert en het verblijf in de ruimte aangenamer maakt.

Geavanceerde Plasma-Quad-Plus Ionisator voor Schone Lucht

De Mitsubishi Diamond is uitgerust met een geavanceerde Plasma-Quad-Plus filter die effectief virussen, bacteriën, allergenen, schimmels, PM2.5-deeltjes en andere stof neutraliseert. Dit innovatieve plasmatische filtersysteem werkt als een elektrisch gordijn dat de genoemde stoffen elimineert door ontladingen, zodat schone en gezonde binnenlucht wordt gegarandeerd.

Moderne 3D i-see Sensor voor Precieze Luchtstroomregeling

De Mitsubishi Diamond airconditioner maakt gebruik van een geavanceerde 3D i-see sensor die de ruimte bewaakt en nauwkeurig detecteert waar mensen zich bevinden. Op basis van deze gegevens past de airconditioner automatisch de luchtstroom aan om het hoogste comfort te garanderen zonder oncomfortabele tocht.

Comfortabele en Stille Werking

Dankzij de invertertechnologie en innovatieve oplossingen voor het optimaliseren van de luchtstroom, heeft de Mitsubishi Diamond airconditioner een zeer laag geluidsniveau tijdens bedrijf. Zelfs in modellen met het laagste vermogen is het geluidsniveau slechts 19 dB, wat stiller is dan een fluistering. Dit maakt het apparaat perfect voor plaatsen zoals kantoren of slaapkamers waar rust en stilte prioriteit hebben.

Precieze Luchtstroomregeling voor Uniforme Koeling

De Mitsubishi Diamond is uitgerust met de Double Vane-functie, waarmee een nauwkeurige controle van de richting en kracht van de luchtstroom mogelijk is. Hierdoor wordt geconditioneerde lucht effectief en gelijkmatig door de ruimte verdeeld, wat leidt tot stabiele thermische omstandigheden. In combinatie met de 3D i-see sensor kan de airconditioner de werking optimaliseren op basis van de huidige ruimteomstandigheden.

Nachtmodus voor Rustige Slaap

De Mitsubishi Diamond biedt ook een speciale Nachtmodus, waardoor de werking van het apparaat nog stiller en subtieler wordt. Dit zorgt voor een rustige en comfortabele slaap zonder storende geluiden of plotselinge temperatuurveranderingen. Bovendien worden alle LED's op het apparaat uitgeschakeld, wat vooral gunstig is in een donkere kamer.

Verbeterde Bediening via App voor Maximale Gemak

De Mitsubishi Diamond airconditioner maakt handige bediening mogelijk via een speciale smartphone-app. Hiermee kunt u de temperatuur, bedrij

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.