Mitsubishi MultiSplit Duo wandtoestellen Standaard MSZ-AP15 + MSZ-AP20 + MXZ-2F33 | 1,5 kW + 2 kW - Wit

Artikelnummer: MSZ-AP15VGK-MSZ-AP20VGK/MXZ-2F33VF


2.004,83 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.915,89 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.684,00 Ä
(U bespaart 45.58%, dus 1.679,17 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenMitsubishi MSZ-AP

De wandgemonteerde airconditioner Mitsubishi MSZ-AP - Serie M valt op door zijn compacte ontwerp en is geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes vanwege zijn kleine afmetingen. Het past naadloos in elke binnenomgeving en is verkrijgbaar in een breed scala aan vermogensopties met vele interessante extra's, dankzij zijn veelzijdigheid.

PRODUCTBESCHRIJVING:

Horizontale luchtuitlaten De Mitsubishi MSZ-AP airconditioner beschikt over horizontale luchtuitlaten die een bijzonder comfortabele en gelijkmatige verdeling van geklimatiseerde lucht mogelijk maken. Deze functie is met name belangrijk in koelmodus omdat het zorgt voor een optimale koeling van de hele ruimte, waardoor een constante en aangename binnenklimaat ontstaat.

Nachtmodus Een andere belangrijke functie van de Mitsubishi MSZ-AP airconditioner is de Nachtmodus. Deze functie draagt aanzienlijk bij aan het comfort door automatisch het geluidsniveau van de buitenunit met 3 dB(A) te verminderen. Dit zorgt voor een stillere omgeving en een meer rustgevende slaap. Bovendien wordt het LED-display op de binnenunit gedimd, wat bijdraagt aan het creŽren van een rustige en donkere slaapomgeving. Verder wordt het geluid van de afstandsbediening gedempt om storingen te voorkomen.

i-save De i-save-functie stelt u in staat om de voorkeursbedrijfsmodus van de airconditioner op te slaan. Dit is bijzonder handig omdat het u in staat stelt om snel de ideale instellingen voor specifieke situaties of tijden van de dag te herstellen. Met een eenvoudige druk op de knop kunt u uw huis of kantoor precies instellen zoals u wilt, zonder de instellingen telkens opnieuw te hoeven aanpassen.

Filters De Mitsubishi MSZ-AP airconditioner is voorzien van zeer effectieve luchtreinigingsfilters met een zilverionen coating. Deze technologie draagt bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit door micro-organismen en andere zwevende deeltjes te verwijderen. Optioneel is een Plasma Quad Connect systeem beschikbaar, waarmee nog effectievere luchtreiniging mogelijk is. Dit geavanceerde luchtreinigingssysteem maakt gebruik van plasmatechnologie om verontreinigingen, allergenen en andere schadelijke deeltjes effectief te verwijderen.

Wi-Fi-kaart MELCloud De Mitsubishi MSZ-AP airconditioner wordt standaard geleverd met een MELCloud Wi-Fi-kaart. Hiermee kunt u de airconditioner eenvoudig en gemakkelijk bedienen via een smartphone of tablet. Met deze functie kunt u de airconditioner op afstand aan- en uitzetten, de temperatuur aanpassen en de bedrijfsmodus wijzigen.

Infrarood afstandsbediening met weekprogrammeur De Mitsubishi MSZ-AP airconditioner wordt geleverd met een infrarood afstandsbediening met een weekprogrammeur. Met deze handige afstandsbediening kunt u de bedrijfsmodi en temperatuurinstellingen van uw airconditioner aanpassen. Bovendien kunt u met de weekprogrammeur de bedrijfstijden van de airconditioner voor de hele week plannen, wat leidt tot een verhoogde energie-efficiŽntie en comfort.

Naast de bovengenoemde functies maakt de Mitsubishi MSZ-AP - Serie M wandgemonteerde airconditioner een nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk en zorgt het voor een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de externe omstandigheden. Zijn krachtige maar energiezuinige werking maakt het een optimale keuze voor elk huis of kantoor.

De veelzijdige instellingen, waaronder de i-save-functie die uw voorkeursinstellingen opslaat, bieden extra gemak en gebruiksvriendelijkheid. De geÔntegreerde Wi-Fi-kaart MELCloud stelt u in staat om uw apparaat vanaf elke locatie en op elk moment te bedienen, terwijl de met zilverionen gecoate filters helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Ten slotte is de optionele Plasma Quad Connect een uitstekende toevoeging voor degenen die nog efficiŽntere luchtreiniging wensen. Dit innovatieve systeem neutraliseert virussen, bacteriŽn, allergenen en zelfs PM2.5-deeltjes voor schone en gezonde lucht in uw ruimte.

De wandgemonteerde airconditioner Mitsubishi MSZ-AP - Serie M is een volwassen en betrouwbaar apparaat dat comfort en energie-efficiŽntie brengt in uw huis of kantoor. Met zijn compacte formaat en diverse functies is het een uitstekende keuze voor een comfortabele en gezonde omgeving.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.