Mitsubishi MultiSplit Duo wandtoestellen Standaard MSZ-AY25 + MSZ-AY50 + MXZ-2F53 | 2,5 kW + 5 kW- Wit

Artikelnummer: MSZ-AY25VGK-MSZ-AY50VGK/MXZ-2F53VF


2.571,19 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.734,42 Ä
Winkelprijs van de producent: 4.729,00 Ä
(U bespaart 45.63%, dus 2.157,81 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenMitsubishi Compacte Airconditioner: Een Uitstekende Mix van Moderniteit, Compactheid en Ultiem Comfort

De Mitsubishi Compacte Airconditioner is een combinatie van moderne technologie en compact design, ontwikkeld door het wereldwijd gerenommeerde bedrijf Mitsubishi Electric. Het belichaamt hoge prestaties in een klein formaat en biedt een verscheidenheid aan innovatieve functies die zowel de efficiŽntie als het gebruikerscomfort verbeteren.

Compact Design en Hoge Energie-efficiŽntie

Met zijn compacte formaat biedt de Mitsubishi Compacte Airconditioner een ideale oplossing voor kleinere ruimtes en situaties waar discretie vereist is. Ondanks zijn kleine afmetingen heeft het een hoge energie-efficiŽntie, met een A+++ rating in koelmodus en een A++ rating in verwarmingsmodus.

Geavanceerde Inverter Compressortechnologie

Het apparaat maakt gebruik van geavanceerde inverter compressortechnologie, bekend om zijn efficiŽntie en opmerkelijke stilte. Met een geluidsniveau van slechts 19 dB is de Mitsubishi Compacte Airconditioner de perfecte keuze voor degenen die waarde hechten aan rust en stilte.

Geavanceerde Technologie voor Ultiem Comfort

De Mitsubishi Compacte Airconditioner is uitgerust met technologie voor een gelijkmatige luchtstroomverdeling en een menselijke bewegingssensor. Dit zorgt voor maximaal gebruikerscomfort en eenvoudige bediening van het apparaat, via een draadloze afstandsbediening of een speciale app.

Luchtreinigingsfunctie voor Verbeterde Luchtkwaliteit

Een ander voordeel van de Mitsubishi Compacte Airconditioner is het vermogen om de lucht die door het systeem stroomt te reinigen. Extra luchtfilters, waaronder een zilverionenfilter, neutraliseren effectief micro-organismen, schimmels en allergenen, wat leidt tot een verbeterde luchtkwaliteit en dus meer comfort voor de bewoners van de ruimte.

Fluisterstille Werking en IntuÔtieve Bediening

Bovendien beschikt het apparaat over een bijzonder stille werkeenheid, met een geluidsniveau van 47 dB, wat lager is dan het gemiddelde geluidsniveau van een stofzuiger. GeÔntegreerde WiFi-bediening maakt eenvoudige en handige bediening van het apparaat mogelijk, zelfs op afstand.

Talloze Innovatieve Functies

Naast de hierboven genoemde functies biedt de Mitsubishi Compacte Airconditioner een scala aan andere innovatieve functies. Deze omvatten een aan/uit-timer, een nachtmodus en horizontale en verticale zwaaiende functies. Een bijzondere functie is het vermogen om de kamertemperatuur op +10įC te houden, wat met name helpt om kamers te beschermen tegen afkoeling tijdens de wintermaanden.

Samengevat staat de Mitsubishi Compacte Airconditioner garant voor maximaal comfort en efficiŽntie. Met zijn intelligente en efficiŽnte functies kan het zonder twijfel voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende gebruikers.

Conclusie

De Mitsubishi Compacte Airconditioner is de ideale oplossing voor degenen die een krachtige airconditioningseenheid zoeken die weinig ruimte inneemt, stil werkt en toch hoog comfort biedt dankzij zijn zeer moderne technologieŽn en compacte formaat. De talloze functies en eenvoudige bediening maken het een van de meest aantrekkelijke producten in zijn categorie op de markt. Zonder twijfel vertegenwoordigt de Mitsubishi Compacte Airconditioner een echte vooruitgang in airconditioningtechnologie en biedt het gebruikers een uitstekende mix van prestaties, comfort en design.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.