Mitsubishi MultiSplit Duo wandtoestellen standaard 2x MSZ-AY25 + MXZ-2F33 | 2x 2,5 kW - Wit

Artikelnummer: MSZ-AY25VGK-X2/MXZ-2F33VF


2.028,21 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.949,44 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.726,00 Ä
(U bespaart 45.57%, dus 1.697,79 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenMitsubishi Compact: Een EfficiŽnt en Modern Airconditioningsysteem in een Compact Formaat

Mitsubishi Compact is een efficiŽnt en modern airconditioningsysteem met compacte afmetingen, ideaal voor ruimtes met beperkte ruimte. GecreŽerd door een gerenommeerd merk met wereldwijde invloed, combineert deze airconditioner elegantie en discretie en biedt tegelijkertijd geavanceerde technologieŽn om efficiŽntie en gebruikerscomfort te verbeteren.

Met slechts 80 cm breedte en 30 cm hoogte past de Mitsubishi Compact perfect in de kleinste ruimtes en biedt het van de hoogste kwaliteit airconditioning. Het is eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor het de voorkeurskeuze is voor specialisten.

Uitstekende Prestaties en Energiezuinigheid

De Mitsubishi Compact beschikt over een uitzonderlijk stille inverter compressor (werkend vanaf 19 dB), die opmerkelijke prestaties en energiezuinigheid biedt. Het heeft de hoogste beoordelingen behaald op het gebied van energiezuinigheid - Klasse A+++ in koelmodus en Klasse A++ in verwarmingsmodus. Deze combinatie maakt het de ideale oplossing voor huizen en kantoren.

Geavanceerde TechnologieŽn voor Verbeterde Luchtkwaliteit en Gebruikerscomfort

Het Mitsubishi Compact-model maakt gebruik van geavanceerde technologieŽn om de luchtkwaliteit en het gebruikerscomfort te verbeteren. Het is uitgerust met twee luchtfilters: ťťn die stof en grotere verontreinigingen filtert, en een andere die zilverionen gebruikt om micro-organismen en allergenen te neutraliseren. Deze combinatie zorgt voor schone, gezonde lucht in de ruimte.

WiFi-besturing voor Verhoogd Comfort en Energiebesparing

Deze airconditioner biedt ook WiFi-besturing, waarmee de gebruiker het apparaat kan monitoren en bedienen via de speciale MELCloud-app. Deze functie maakt volledige controle over het apparaat mogelijk vanaf elke locatie ter wereld, wat leidt tot meer comfort en energiebesparing.

Aanvullende Functies voor Meer Veelzijdigheid

Aanvullende functies van de Mitsubishi Compact omvatten een stille bedrijfsmodus, de mogelijkheid om een temperatuur van +10įC te behouden, automatische ventilatorregeling en de optie om een bedrade afstandsbediening aan te sluiten. Het compacte formaat, de hoge energiezuinigheid en geavanceerde technologieŽn maken Mitsubishi Compact tot de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een modern, discreet en krachtig airconditioningsysteem.

Bewegingssensor voor Intelligente Prestatie-optimalisatie

Het apparaat is voorzien van een bewegingssensor die de aanwezigheid van personen in de ruimte detecteert en de prestaties van het apparaat aanpast aan de bezettingsgraad van de ruimte.

Flexibiliteit bij Installatie

Het Mitsubishi Compact airconditioningsysteem biedt flexibiliteit bij installatie door de buitenunit te kunnen monteren tot op een afstand van 20 meter van de binnenunit.

Het Mitsubishi Compact airconditioningsysteem zal niet alleen aan uw behoeften op het gebied van airconditioning voldoen, maar u ook verrassen met zijn moderniteit en geavanceerde technologische oplossingen. Deze kleine maar krachtige unit is uitgerust met alles wat u nodig heeft om het hele jaar door thermisch comfort te ervaren.

Met oog voor kwaliteit, functionaliteit en energiezuinigheid is Mitsubishi Compact een keuze die zelfs de meest veeleisende gebruikers niet zal teleurstellen.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.