Mitsubishi MultiSplit Trio wandtoestellen Standaard 2x MSZ-AY25 + MSZ-AY35 + MXZ-3F54 | 2x 2,5 kW + 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: MSZ-AY25VGK-X2-MSZ-AY35VGK/MXZ-3F54VF


2.975,88 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 4.308,91 Ä
Winkelprijs van de producent: 5.430,00 Ä
(U bespaart 45.2%, dus 2.454,12 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 13 - 17 WerkdagenNauwkeurige Comfortregeling met de Compacte Airconditioner van Mitsubishi

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi is een voorbeeld van moderne technologie in een compacte ruimte. Ontwikkeld door Mitsubishi Electric, een wereldwijd erkende fabrikant, combineert deze airconditioner compactheid met functionaliteit en biedt innovatieve functies voor verbeterde efficiŽntie en gebruiksvriendelijkheid.

Ruimtebesparende Luxe

De compactheid van deze airconditioner maakt het de ideale keuze voor kleinere ruimtes en omgevingen die een discrete oplossing vereisen. Ondanks zijn kleine formaat biedt het een hoge energie-efficiŽntie met energie-efficiŽntieklassen van A+++ in koeling en A++ in verwarming.

Geavanceerde Technologie

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi is uitgerust met een state-of-the-art inverter-compressor, bekend om zijn efficiŽntie en extreem stille werking. Met een geluidsniveau van slechts 19 dB is dit apparaat een uitstekende keuze voor degenen die waarde hechten aan rust en stilte.

Technologie en Comfort in Balans

De airconditioner maakt gebruik van geavanceerde technologieŽn voor een gelijkmatige luchtverdeling en bevat een menselijke aanwezigheidssensor die het gebruikscomfort verhoogt. Het bedienen van het apparaat is moeiteloos en handig dankzij een draadloze afstandsbediening of een speciale app.

Gezonde Lucht, Schoon Leven

Met extra luchtfilters zorgt de Compacte Airconditioner van Mitsubishi voor schone, gezonde lucht. Een ingebouwd zilverionenfilter neutraliseert micro-organismen, schimmels en allergenen, wat bijdraagt aan een verbetering van de luchtkwaliteit en het comfort in de kamer.

Stille Werking en Eenvoudige Bediening

Met een geluidsniveau van 47 dB is het apparaat stiller dan een standaard stofzuiger. De WiFi-besturingsfunctie vergemakkelijkt bovendien de bediening van het apparaat.

Innovatie in Actie

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi beschikt over een verscheidenheid aan aanvullende functies, waaronder een aan/uit-timer, een nachtmodus en horizontale en verticale oscillatiefuncties. Een unieke functie voor het handhaven van de temperatuur op +10įC voorkomt dat kamers afkoelen in de wintermaanden.

Conclusie

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi is een uitstekende oplossing voor iedereen die op zoek is naar een efficiŽnte, stille en ruimtebesparende airconditioner. Met zijn geavanceerde functies en compacte formaat biedt het hoog comfort en efficiŽntie.

Voordelen:

  • Compact ontwerp ideaal voor kleinere ruimtes
  • Geavanceerde inverter-compressor zorgt voor stille werking
  • Hoge energie-efficiŽntie
  • Ingebouwd zilverionenfilter om de luchtkwaliteit te verbeteren
  • Talloze extra functies voor verhoogd gebruikscomfort

Nadelen:

  • Hogere prijs in vergelijking met minder geavanceerde modellen
  • Mogelijk niet voldoende voor zeer grote ruimtes
  • Installatie kan uitdagend zijn voor sommige gebruikers
  • Alleen verkrijgbaar in twee vermogensklassen (2,5 kW en 3,5 kW)

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.