Mitsubishi MultiSplit duo MSZ-AP20 + MSZ-EF18VGS + 2F33VF R32 2 kW + 1,8 kW

Artikelnummer: MSZ-AP20VGK-MSZ-EF18VGS/MXZ-2F33


1.857,39 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.909,79 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.676,00 Ä
(U bespaart 49.47%, dus 1.818,61 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenWandunit van de MITSUBISHI M-serie

Comfort - Verbetering van de kwaliteit van leven
We brengen het grootste deel van onze tijd binnen door: thuis of op kantoor. De kwaliteit van de binnenlucht heeft dan ook een grote invloed op ons welzijn, onze prestaties en onze gezondheid. Moderne technologie van Mitsubishi Electric creŽert een comfortabele binnenomgeving. De combinatie van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en aanpasbare luchtstroom zorgt voor een betere kwaliteit van leven en een comfortabele leefomgeving. Negatieve milieu-invloeden zoals stof, pollen of vuil worden gefilterd en de lucht wordt geconditioneerd volgens hygiŽnische normen.

Comfort het hele jaar door
De airconditioners van de M-serie van Mitsubishi Electric zijn de ideale keuze voor meer comfort in kleine tot middelgrote ruimtes. Of het nu thuis is, in medische praktijken, kantoren of winkels, u kunt genieten van aangenaam koele ruimtes op warme dagen. Op koudere dagen kunt u de units gebruiken voor verwarming, waardoor u energie en kosten bespaart, omdat de airconditioners van de M-serie zeer energiezuinig zijn. Ontvochtiging van de ruimtes is ook mogelijk met deze airconditioningunits.

Stille werking
Het geluid van bladeren die zachtjes ruisen in de wind heeft een volume van 21 dB(A). De stilste kamerairconditioners van Mitsubishi Electric werken op slechts 19 dB(A). Ze zijn bijna geruisloos en perfect voor het koelen van slaapkamers.

Kenmerken tegen tocht
Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see Sensor richten de airconditioners de luchtstroom zo dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see Sensor detecteert het aantal en de positie van personen in de kamer, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan om de gewenste temperatuur op de juiste plaats te bereiken.

De Eurorastercassette SLZ-M is optioneel uitgerust met de 3D i-see Sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Voor meer informatie, zie pagina 16.

HygiŽnisch schone lucht
Naast stof, geuren en pollen verwijderen de filterinzetstukken van Mitsubishi Electric kamerairconditioners ook virussen en bacteriŽn. Hierdoor geniet u elke dag van schone en zuivere binnenlucht.

Energie-efficiŽntie
Constant energiezuinig - Mitsubishi Electric airconditioners zijn ontworpen om efficiŽnt te werken. De energiezuinige invertertechnologie speelt hierbij een belangrijke rol. De buitenunits van een airconditioningsysteem werken met compressoren. Met niet-invertertechnologie werkt de compressor ofwel op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiŽnt principe dat zich niet kan aanpassen aan de werkelijke koel- of verwarmingsbehoeften. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor continue vermogensaanpassing.

1. Invertertechnologie
Met invertertechnologie wordt de snelheid van de compressor nauwkeurig aangepast aan de vereiste koelcapaciteit. Deze continue regeling en vermogensafgifte maakt een uiterst energiezuinige werking mogelijk met hoge rendementen. Kostbare stop-en-startbediening wordt voorkomen. Continue werking verlengt de levensduur van de airconditioner.

2. Hyper-verwarmingstechnologie
De hyper-verwarmingstechnologie van de buitenunits MUZ-LN en MXZ is speciaal ontwikkeld door Mitsubishi Electric voor zeer koude klimaatomstandigheden. Het verbetert de verwarmingsprestaties van het systeem en maakt het mogelijk om 100% verwarmingscapaciteit te behouden tot -15įC buitentemperatuur en verwarming te garanderen tot -25įC.

Met de nieuwe multi-split buitenunits in hyper-verwarmingsconfiguratie zijn apparaten beschikbaar met een speciale focus op verwarmingsbediening.
- 100% nominale verwarmingscapaciteit tot -15įC buitentemperatuur
- Uitgebreid werkingsbereik tot -25įC buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiŽntie
- Geoptimaliseerde ontdooiingswerking

Duurzaamheid
Voor tientallen jaren plezier - Zelfs de hoogwaardigste airconditioner is alleen maar zo goed als zijn planning, installatie, onderhoud en zorg. Daarom hechten we veel waarde aan betrouwbare, eerlijke en langdurige samenwerkingen met gekwalificeerde koel- en klimaatspecialisten. We ondersteunen onze partnerbedrijven bij het plannen en ontwerpen van uw systemen, verstrekken alle actuele technische documentatie en bieden professionele trainingen over onze systemen. Hierdoor kan uw koel- en klimaatspecialist de klimaatoplossing vinden waar u vele jaren plezier aan zult beleven.

Wandunit MSZ-EF

Technologie in zijn mooiste vorm

Ontwikkeld voor moderne architectuur met stijlvolle interieurs, voldoen de premium wandunits aan de hoogste ontwerpnormen. "Kirigamine Zen" - met deze naam belichaamt de productlij

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.