Mitsubishi MultiSplit wandtoestellen Standaard MSZ-AY25 + 4x MSZ-AY35 + MXZ-5F102 | 2,5 kW + 4x 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: MSZ-AY25VGK-MSZ-AY35VGK-X4/MXZ-5F102VF


5.269,79 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 8.257,17 Ä
Winkelprijs van de producent: 10.405,00 Ä
(U bespaart 49.35%, dus 5.135,21 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenTitel: Comfortabele Klimaatbeheersing in Handig Formaat - De Mitsubishi Compacte Airconditioner

Inleiding:†

De Mitsubishi Compacte Airconditioner maakt indruk met zijn veelzijdige selectie van varianten om individuele ruimtes te accommoderen. Speciaal ontworpen voor middelgrote kamers tot 25 m≤, biedt het 2,5 kW model een optimale oplossing. Voor grotere woon- en werkruimtes tot 35 m≤ is het 3,5 kW model de ideale keuze. Met zijn onopvallend ontwerp integreert de Mitsubishi Compacte Airconditioner naadloos in elk type kamer en voldoet aan verschillende vereisten. Het combineert indrukwekkende koelprestaties met een hoge energie-efficiŽntie om een comfortabel ruimteklimaat te garanderen.

Compact en Krachtig: EfficiŽntie in Handig Formaat

Ondanks zijn compacte formaat maakt de Mitsubishi Compacte Airconditioner indruk met zijn prestaties. Een krachtige buitenunit zorgt voor optimaal energiegebruik en maximale koelcapaciteit.

Stille Nachten: De Inverter Compressor

De inverter compressor van de airconditioner is een uitstekend voorbeeld van geavanceerde technologie. Het werkt uiterst efficiŽnt en produceert daarbij minimaal geluid. Bovendien zorgen geÔntegreerde luchtfilters voor continu frisse en gezonde binnenlucht.

Gemakkelijke Bediening: WLAN-besturing en Meer

De Mitsubishi Compacte Airconditioner overtuigt tot in het kleinste detail met zijn doordachte ontwerp. Dankzij WLAN-besturing maakt het een gemakkelijke afstandsbediening mogelijk en biedt het een scala aan innovatieve functies zoals de stille modus en de mogelijkheid om de kamertemperatuur constant te houden op +10įC.

Gezonde Binnenlucht: GeÔntegreerde Luchtfilters

De Mitsubishi Compacte Airconditioner gaat verder dan alleen airconditioning en draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de binnenlucht. Met zijn geÔntegreerde luchtfilters worden verontreinigende stoffen en allergenen effectief uit de lucht verwijderd, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieŽn en ademhalingsproblemen.

Conclusie: Perfecte Combinatie van Prestaties, Compactheid en EfficiŽntie

De Mitsubishi Compacte Airconditioner is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne, krachtige en onopvallende airconditioningoplossing. Met geavanceerde functies, een compact ontwerp en hoge prestaties biedt het optimaal comfort en efficiŽntie in elke kamer. Het bewijst overtuigend zijn vermogen om hoge prestaties te leveren in een handig formaat.

Voordelen van de Mitsubishi Compacte Airconditioner:

  • Compact ontwerp, ideaal voor kleine tot middelgrote ruimtes
  • Hoge efficiŽntie en prestaties ondanks het kleine formaat
  • Stille inverter compressor voor stille werking
  • WLAN-besturing voor gemakkelijke afstandsbediening en gebruiksgemak
  • GeÔntegreerde luchtfilters verbeteren de kwaliteit van de binnenlucht en zorgen voor een gezond binnenklimaat

Mogelijke Nadelen van de Mitsubishi Compacte Airconditioner:

  • Mogelijk niet voldoende vermogen voor zeer grote ruimtes
  • De configuratie van WLAN-besturing kan voor sommige gebruikers ingewikkeld zijn

Definitieve Conclusie: De Perfecte Metgezel voor een Comfortabel Binnenklimaat

De Mitsubishi Compacte Airconditioner is een uiterst veelzijdige alleskunner op het gebied van airconditioning en biedt optimale oplossingen voor ruimtes van verschillende groottes. Met zijn compacte ontwerp, indrukwekkende efficiŽntie en krachtige functies integreert het naadloos in elke kamer en zorgt het voor aangename temperaturen. De integratie van WLAN-besturing en geÔntegreerde luchtfilters onderstreept zijn moderne aanpak en draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de binnenlucht. Hoewel het mogelijk niet geschikt is voor zeer grote ruimtes en het instellen van WLAN-besturing wat tijd kan kosten, biedt de Mitsubishi Compacte Airconditioner over het algemeen een betrouwbare en effectieve oplossing voor een comfortabel binnenklimaat. Met zijn compacte ontwerp, indrukwekkende prestaties en stille werking is het de perfecte metgezel voor optimaal comfort in elke kamer.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.