Mitsubishi MultiSplit-wandunits Standaard 2x MSZ-AY25 + 2x MSZ-AY35 + MXZ-4F80 | 2x 2,5 kW + 2x 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: MSZ-AY25VGK-X2-MSZ-AY35VGK-X2/MXZ-4F80VF


4.746,14 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 6.858,05 Ä
Winkelprijs van de producent: 8.651,00 Ä
(U bespaart 45.14%, dus 3.904,86 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenInleiding: Moderne Airconditioning Ontmoet Compact Ontwerp - de Compacte Airconditioner van Mitsubishi

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi is een belichaming van modern comfort. Door een combinatie van compact ontwerp, geavanceerde technologie en hoge prestaties bewijst dit model dat kwaliteit en elegantie niet beperkt zijn tot grote ruimtes. Speciaal ontworpen voor kleinere kamers, biedt deze airconditioner maximale efficiŽntie ondanks zijn compacte formaat.

Krachtig Maar Compact: Prestatie Ontmoet Compactheid

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi mag dan klein zijn, maar hij levert echte prestaties. Uitgerust met een geschikte buitenunit zorgt deze airconditioner ervoor dat er geen energie verspild wordt en dat u de best mogelijke koelprestaties krijgt.

Fluisterend in de Nacht: De Ultrasstille Inverter-Compressor

De inverter-compressor van deze airconditioner is een voorbeeld van geavanceerde technologie. Niet alleen werkt hij efficiŽnt, maar hij is ook extreem stil. De geÔntegreerde luchtreinigingsfilters zorgen bovendien ervoor dat de lucht in uw ruimte fris en gezond blijft.

Slimme Functies voor Comfort en Gemak: WiFi-besturing en Meer

Bij de ontwikkeling van de Compacte Airconditioner van Mitsubishi is niets aan het toeval overgelaten. Hij is uitgerust met WiFi-besturing, waardoor handige bediening op afstand mogelijk is, en biedt een verscheidenheid aan innovatieve functies. Deze omvatten de fluistermodus en de mogelijkheid om de kamertemperatuur constant te houden op +10įC.

Promotie van de Gezondheid: Schone Ruimtelucht Dankzij GeÔntegreerde Luchtreinigingsfilters

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi is niet alleen een airconditioningunit, maar ook een waardevolle bijdrage aan de binnenluchtkwaliteit. Dankzij de twee geÔntegreerde luchtreinigingsfilters worden verontreinigende stoffen en allergenen uit de lucht verwijderd, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieŽn en ademhalingsproblemen.

Conclusie: Een Perfecte Combinatie van Moderniteit, Prestatie en Compactheid

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een moderne, krachtige en onopvallende airconditioningoplossing. Met zijn geavanceerde functies, compacte ontwerp en hoge prestaties biedt hij optimaal comfort en efficiŽntie in elke ruimte. Het is het bewijs dat geweldige prestaties in kleine verpakkingen kunnen zitten.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.