Mitsubishi SEZ-M50DA R32 Kanaalmontage set- 5 kW

Artikelnummer: SEZ-M50DA/SUZ-M50VA


1.941,79 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.839,63 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.634,00 Ä
(U bespaart 46.57%, dus 1.692,21 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 9 - 13 WerkdagenDankzij de geringe inbouwhoogte van 200 mm kan het SEZ kanaalinbouwapparaat eenvoudig in lage plafonds worden geÔntegreerd.
Er kan tot 50 Pa statische druk worden ingesteld en u kunt kiezen uit drie ventilatorsnelheden.
Optioneel zijn ook een kabelafstandsbediening en een condenspomp leverbaar.


Functies:
- Met de MELCloud is het apparaat op afstand te bedienen via smartphone, tablet of computer. Het systeem kan hiervoor worden uitgerust met een wifi-adapter.

- Met de weektimer kunnen per dag maximaal vier afzonderlijke schakelpunten worden geprogrammeerd. Hiermee kan het apparaat worden in- en uitgeschakeld of kan een temperatuur worden opgegeven. Dit kan zorgen voor een op de behoefte gebaseerde en energiebesparende regeling.

- Vaste aan en uit tijden zijn eenvoudig te programmeren met de aan/uit timer.

- Door de automatische ventilatorregeling wordt de benodigde hoeveelheid lucht aangepast aan de vermogensbehoefte. Wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, wordt de hoeveelheid lucht verminderd.

- Ook bij lage buitentemperaturen is koelen mogelijk met de winterregeling. Hiervoor wordt het toerental van de ventilator van de buitenunit automatisch verlaagd.

- In veel gevallen kunnen conventionele verwarmingssystemen worden vervangen door warmtepompen. Deze warmtepompfunctie bereikt een hoog rendement bij een laag energieverbruik.

- Nadat de spanning weer is ingeschakeld, wordt automatisch de laatst geselecteerde instelling gestart. Dit zorgt voor een hoge bedrijfszekerheid.

- De buitenunit is vooraf gevuld met het 410A-koelmiddel voor eenvoudige installatie.

- Via de standaard aansluiting kan verse lucht aan het toestel worden toegevoerd. Hiervoor is een steunventilator nodig.

- Het apparaat is door het Fachverband Gebšude-Klima e.V. (FGK) bekroond met het kwaliteitszegel voor kamerairconditioners met gunningscriteria zoals maximale energie-efficiŽntie en gegarandeerde beschikbaarheid van reserveonderdelen

- De buitenunit maakt gebruik van energiebesparende invertertechnologie, waardoor deze efficiŽnter wordt

- Bij het vervangen van een oud systeem door een modern apparaat, elimineert de Replace-technologie de kosten van gipsplaatwerk omdat R22- en R407C-lijnen opnieuw kunnen worden gebruikt.

\

Warmtepomptechnologie
De split inverter airconditioner is uitgerust met een warmtepomp en gebruikt 75% van de gratis energiebron lucht.De overige 25% wordt uit het stopcontact gehaald. De compressor is zeer betrouwbaar, kan 24 uur lang in extreme omstandigheden bij temperaturen tot 60įC (230 V / 50 Hz).

Model: Mitsutothi SEZ-M50DA 5 kW
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.