Panasonic Compact KIT-TZ35WKE wandconditioner R32 3,5 kW I 12000 BTU

Artikelnummer: CS-TZ35ZKEW/CU-TZ35ZKE


987,00 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.458,80 Ä
Winkelprijs van de producent: 1.695,00 Ä
(U bespaart 41.77%, dus 708,00 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 13 - 17 WerkdagenTZ-serie met R32-koelmiddel, krachtig en efficiŽnt.
De nieuwe binnenunits van de TZ-serie hebben een nieuw formaat. Met een breedte van 779 mm kunt u de airconditioner bovenop de deur plaatsen.


1. nieuw super compact ontwerp
Het nieuwe compacte ontwerp van de binnenunits heeft een breedte van slechts 779 mm.

2. ingebouwde Wi-Fi en compatibel met Voice Assistant
Het apparaat is klaar om te worden aangesloten op het internet en te worden bestuurd door een smartphone met de Panasonic Comfort Cloud App.

3. PM2.5
In de lucht kunnen zwevende deeltjes (PM2.5) worden aangetroffen, waaronder stof, vuil, rook en vloeistofdruppels. Het filter kan PM2.5-deeltjes, waaronder gevaarlijke vervuilende stoffen, maar ook huisstof en pollen, opvangen en is in staat de luchtkwaliteit in de ruimte op peil te houden.

4. elegante infraroodbediening
Geniet van innovatief design met een druk op de knop met de nieuwe stijlvolle en elegante Backlit Sky Controller. Groter scherm en eenvoudigere bediening.

Super compact ontwerp
Het nieuwe compacte ontwerp van de binnenunits heeft een breedte van slechts 779 mm. Dit maakt meer installatiemogelijkheden mogelijk, inclusief beperkte ruimte boven een deur.
De installatietijd van de nieuwe TZ is zorgvuldig ontworpen voor zowel de installateur als de gebruiker, waardoor deze drastisch kan worden verkort.
Ook het interieur van de unit is opnieuw ontworpen om het onderhoud sneller en eenvoudiger te maken. De elektronica en bedradingscomponenten bevinden zich nu slechts aan ťťn kant van het apparaat om het onderhoud te vereenvoudigen.

Nieuwe geÔntegreerde WLAN-optie voor smartphonebesturing
De TZ-serie is klaar voor internetverbinding voor de bediening van de smartphone met de Panasonic Comfort Cloud App. Bedienen, monitoren, plannen vanuit de gebruiksvriendelijke interface.

Regel de werking van de lucht-lucht warmtepomp met Panasonic Comfort Cloud plus extra functies die alleen beschikbaar zijn via de wolk, waar en wanneer dan ook. Eťn gebruiker kan tot 200 units beheren en ook verschillende gebruikers en rechten instellen. Er is ook energiemonitoring beschikbaar, zodat u kunt leren hoe u de bedrijfskosten nog verder kunt verlagen.

Werkt samen met Alexa en Google Home. Afhankelijk van het land.

Nieuwe stembesturing. Woorden doen meer dan acties
Bedien grenzeloos en krijg handsfree hulp om de functies van uw airconditioners optimaal te benutten. Het maximaliseren van uw koelcomfort is nu een fluitje van een cent met onze netwerkklare airconditioners met Panasonic Comfort Cloud en voice control.

Panasonic airconditioners met Aerowings hebben een interieurontwerp met een breder aanzuigrooster en een superhoge ventilatorsnelheid om meer lucht te creŽren.

> Meer comfort met Aerowings
De Aerowings-functie van Panasonic bevat twee onafhankelijke bladen die de luchtstroom concentreren om u in de kortste tijd af te koelen. Dit helpt ook om de koele lucht gelijkmatig over de ruimte te verdelen.

> Superieure luchtstroomregeling.
Aerowings heeft twee onafhankelijke bladen die u meer controle geven over de richting van de luchtstroom. Zonder Aerowings, met directe luchtstroom, verandert het doelwit nooit, zodat u zich gemakkelijk te koud kunt voelen wanneer u wordt blootgesteld aan de constante ijsschots.

> Comfort dat doorgaat met douchekoeling
Wanneer de Aerowings dubbele lamellen de lucht naar het plafond leiden, creŽren ze het koelende effect van de douche.

> Voor douchekoeling.
Dit zorgt ervoor dat de koele lucht gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld, zodat u zich comfortabel voelt zonder dat er sprake is van constante directe koeling.

Geniet van innovatief design met een druk op de knop met de nieuwe stijlvolle en elegante Backlit Sky Controller.
Met een snelle toegang tot de belangrijkste functies en een schuifbare klep die meer opties biedt, is de bediening van uw instellingen eenvoudig en intuÔtief geworden.
Past comfortabel in je hand.

> LED-scherm met achtergrondverlichting
Op het verlichte scherm kunt u uw instellingen zelfs in een donkere kamer aanpassen.

> Onderscheidende schuifkap
Een gladde schuifkap verbetert niet alleen de strakke lijnen van de afstandsbediening, maar houdt de knoppen ook vrij van vuil en vlekken.

> Nauwkeurige temperatuurregeling
Geniet van een nauwkeurigere temperatuurregeling en ervaar meer comfort dankzij de 0,5įC temperatuurregeling van Sky Controller.

R32 koelmiddel
Niet iedereen is klaar voor verandering. In feite zijn er sommigen die zich verzetten tegen de toekomst.
Maar bij Panasonic zullen we blijven geloven in technologieŽn die het leven van mensen verbeteren.
Daarom introduceren we nu een generatie airconditioners die gebruik maken van R32, een innovatief koudemiddel in alle denkbare vormen: Het is eenvoudig te installeren en in vergelijking met de meeste andere koudemiddelen heeft het een veel lagere impact op het milieu en bespaart het energie.
Het resultaat? Meer welzijn voor mensen en voor de planeet. Want er zullen altijd mensen zijn die zich verzetten tegen verandering. Maar we hebben gisteren afscheid genomen. Hallo R32.

> Vandaag Panasonic. Morgen, iedereen.
De Europese verordening CE 517/2014 stelt de vervanging van gefluoreerde gassen (F-gassen) zoals R410A verplicht om milieuredenen, maar kent ook een overgangsperiode toe van 2017 tot 2030.

\

Model: Panasonic Compact KIT-TZ35WKE
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.