Panasonic Etherea MultiSplit Duo wandtoestellen 2x CS-Z35ZKEW + CU-2Z50TBE| 2x 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: CS-Z35ZKEW-X2/CU-2Z50TBE


2.213,27 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.216,86 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.671,00 Ä
(U bespaart 39.71%, dus 1.457,73 Ä)
1 bestelling, verwacht op 31.05.2024

Levertijd: 11 - 15 WerkdagenPanasonic Etherea Airconditioning - EfficiŽnte Koeling voor Maximaal Comfort

De Panasonic Etherea airconditioning is een hoogwaardige oplossing voor het conditioneren van ruimtes, zowel in residentiŽle als commerciŽle omgevingen. Met zijn uitstekende koelprestaties en diverse functies biedt het maximaal comfort in elke ruimte.

EfficiŽnte Koeling: De Etherea airconditioning biedt krachtige koeling om de kamertemperatuur snel en betrouwbaar te verlagen. Of het nu op warme zomerdagen is of in goed geÔsoleerde ruimtes, de airconditioning zorgt voor een comfortabele en verfrissende omgeving.

Verschillende Functies: De Panasonic Etherea airconditioning is uitgerust met een breed scala aan functies om uw comfort te verbeteren. Hieronder vallen precieze temperatuurregeling, individueel instelbare luchtstroom en programmeerbare schema's. U kunt de airconditioning aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren.

Gebruiksvriendelijke Bediening: Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kunt u de airconditioning eenvoudig bedienen en alle functies gemakkelijk instellen. Bovendien biedt de optie voor integratie in het wifi-netwerk u de mogelijkheid om de airconditioning te bedienen vanaf uw smartphone of tablet, zelfs als u niet thuis bent.

Energiezuinig en Milieuvriendelijk: De Panasonic Etherea airconditioning onderscheidt zich door zijn hoge energie-efficiŽntie. Door het gebruik van energiezuinige componenten en technologieŽn draagt het bij aan het verminderen van het energieverbruik en minimaliseert het de impact op het milieu. U kunt niet alleen profiteren van een aangenaam binnenklimaat, maar ook energie en kosten besparen.

Voordelen

  • EfficiŽnte Koeling en Energiebesparing: De Panasonic Etherea airconditioning biedt efficiŽnte koelprestaties, waardoor u energie kunt besparen en de bedrijfskosten kunt verlagen. Het zorgt voor snelle en betrouwbare koeling in uw ruimte.
  • Precieze Temperatuurregeling en Individueel Comfort: Dankzij geavanceerde technologieŽn zoals de inverter-compressor maakt de Etherea airconditioning een precieze temperatuurregeling mogelijk. Het past zich aan aan individuele behoeften en creŽert zo een comfortabel binnenklimaat dat voldoet aan uw persoonlijke comforteisen.
  • Gebruiksvriendelijke Afstandsbediening en Bediening via het Panasonic Comfort Cloud Systeem: De airconditioning kan eenvoudig worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening. Bovendien maakt integratie met het Panasonic Comfort Cloud Systeem en het wifi-netwerk op afstand bediening van de airconditioning mogelijk vanaf uw smartphone of tablet. U heeft volledige controle over uw airconditioning, waar u ook bent.
  • Verbeterde Luchtkwaliteit met de NanoeX Luchtionisator: De Etherea airconditioning is uitgerust met een ingebouwde NanoeX luchtionisator, die de luchtkwaliteit verbetert door bacteriŽn, virussen en onaangename geuren te neutraliseren. Dit zorgt voor schone en gezonde lucht in uw ruimte.

Nadelen

  • Hogere Aanschafkosten in Vergelijking met Sommige Andere Modellen van Airconditioning: De Panasonic Etherea airconditioning kan een hogere initiŽle kostprijs hebben in vergelijking met sommige andere modellen die op de markt verkrijgbaar zijn. Het is belangrijk om het budget in overweging te nemen bij het kiezen van een airconditioningsysteem.
  • Installatie Vereist Mogelijk Professionele Hulp: Afhankelijk van de individuele omstandigheden en vereisten van de ruimte kan de installatie van de Etherea airconditioning mogelijk professionele hulp vereisen. Het wordt aanbevolen om een professional te raadplegen om een correcte installatie te garanderen.

Over het algemeen biedt de Panasonic Etherea airconditioning efficiŽnte en comfortabele koeling met een scala aan functies. Het maakt een precieze temperatuurregeling mogelijk, verbetert de luchtkwaliteit en is eenvoudig te bedienen. Hoewel het een hogere initiŽle kostprijs kan hebben en de installatie mogelijk professionele hulp vereist, wegen de voordelen van dit airconditioningsysteem op tegen de mogelijke nadelen, waardoor het een goede keuze is voor uw comfort.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.