Panasonic Etherea MultiSplit Duo wandtoestellen CS-MZ16ZKE + CS-Z20ZKEW + CU-2Z35TBE | 1,6 kW + 2 kW - Wit

Artikelnummer: CS-MZ16ZKE-CS-Z20ZKEW/CU-2Z35TBE


2.395,28 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.925,04 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.335,00 Ä
(U bespaart 28.18%, dus 939,72 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 10 - 14 WerkdagenIntroductie tot de Panasonic Etherea Wand- en Plafondairconditioner

De nieuwste wand- en plafondairconditioner van Panasonic Etherea is een combinatie van technologisch geavanceerde oplossingen en ongeŽvenaarde prestaties. Dit apparaat garandeert gebruikerscomfort en hoge energie-efficiŽntie en biedt twee kleurvarianten die perfect passen bij verschillende interieurstijlen. De hoogste energie-efficiŽntieklasse A+++ zorgt voor aanzienlijke besparingen en een hoge energie-efficiŽntie.

Revolutionaire TechnologieŽn voor het Verbeteren van de Luchtkwaliteit: De NanoeX Luchtionisator

Een opvallende functie van de Panasonic Etherea airconditioner is de ingebouwde NanoeX luchtionisator. Dit innovatieve element maakt gebruik van NanoeX-technologie om hydroxylradicalen te genereren die effectief verschillende luchtverontreinigingen neutraliseren, waaronder bacteriŽn, virussen, schimmelsporen en onaangename geuren. Dankzij deze functie kunt u rekenen op frisse, gezonde lucht in uw ruimtes.

Stille Bedrijfsmodus voor Ongestoord Stilte

De Panasonic Etherea airconditioner kenmerkt zich door zijn stille werking. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van een geavanceerde roterende compressor die in stille modus werkt en het geluidsniveau verlaagt tot slechts 19 dB. Dit is de ideale oplossing voor ruimtes zoals slaapkamers, kantoren of bibliotheken waar stilte van cruciaal belang is.

Energie-efficiŽntie Dankzij Krachtige R2 Roterende Compressor

De Etherea airconditioner is uitgerust met een zeer efficiŽnte R2 roterende compressor, die zorgt voor een hoge energie-efficiŽntie met een laag energieverbruik. Ongeacht de weersomstandigheden zorgt deze compressor ervoor dat het apparaat efficiŽnt werkt en het hele jaar door optimale temperaturen levert.

Gemakkelijke Afstandsbediening

De Panasonic Etherea airconditioner kan gemakkelijk worden bediend met een afstandsbediening. Door verbinding te maken met het Panasonic Comfort Cloud-systeem en het Wi-Fi-netwerk, kunt u uw airconditioner overal bedienen met uw smartphone of tablet. Of u nu toegang wilt krijgen tot verschillende functies, het energieverbruik wilt monitoren of schema's wilt beheren, de bediening van het apparaat is ongelooflijk eenvoudig en handig.

Breed scala aan aanvullende functies voor nog meer comfort en prestaties

Naast de genoemde functies biedt de Panasonic Etherea airconditioner een scala aan aanvullende functies die zorgen voor nog meer comfort en prestaties.

De invertertechnologie zorgt voor een efficiŽnt energieverbruik en nauwkeurige temperatuurregeling, terwijl het MILD DRY-systeem optimale vochtregulatie mogelijk maakt. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de buitentemperatuur.

Met een koelcapaciteit tot -10įC en een verwarmingscapaciteit tot -15įC biedt de Etherea airconditioner een breed werkingsbereik. U kunt rekenen op de betrouwbare prestaties van het apparaat, zelfs onder extreme omstandigheden.

Het innovatieve dubbele lamellensysteem Aerowings zorgt voor een gelijkmatige verdeling van gekoelde of verwarmde lucht in de ruimte. Hierdoor wordt de ruimteconditionering snel en efficiŽnt, zonder de vorming van koude- of warmtezones.

Dankzij de draadloze afstandsbediening en het duidelijke LCD-display is de bediening van het apparaat uiterst eenvoudig en handig, en het aanpassen van instellingen aan uw persoonlijke voorkeuren is een fluitje van een cent.

Het apparaat is geschikt voor upgrades van R32/R410A, waardoor installatie en onderhoud aanzienlijk worden vereenvoudigd.

Dankzij de integratie met P-Link kan de airconditioner worden aangesloten op andere apparaten om uitgebreide klimaatregeling in huis of op kantoor mogelijk te maken.

De BMS-compatibiliteit maakt integratie van de airconditioner in het gebouwbeheersysteem mogelijk. Dit maakt centrale controle en bewaking van het apparaat mogelijk, wat de energie-efficiŽntie bevordert.

Conclusie

De wand- en plafondairconditioner van Panasonic Etherea is een moderne en efficiŽnte oplossing die optimale thermisch comfort, gezonde luchtkwaliteit en eenvoudige bediening biedt. Met geavanceerde technologieŽn en innovatief design is het een uitstekende keuze voor verschillende ruimtes. Of u nu een thuisbioscoop, kantoor of slaapkamer wilt voorzien van airconditioning, de Panasonic Etherea airconditioner biedt de prestaties en veelzijdigheid die u nodig heeft.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.