Panasonic Etherea MultiSplit Duo wandtoestellen CS-XZ25ZKEW-H + CS-XZ35ZKEW-H + CU-2Z41TBE| 2,5 kW + 3,5 kW - Grafiet

Artikelnummer: CS-XZ25ZKEW-H-CS-XZ35ZKEW-H/CU-2Z41TBE


2.254,96 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.277,87 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.740,00 Ä
(U bespaart 39.71%, dus 1.485,04 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 25 - 29 WerkdagenPanasonic Etherea Airconditioner - Voor maximaal comfort en efficiŽntie

De Panasonic Etherea airconditioner onderscheidt zich door zijn uitstekende energie-efficiŽntie. Door het gebruik van geavanceerde technologieŽn zoals een omvormercompressor wordt een efficiŽnte werking gegarandeerd. Dit resulteert in een verminderd energieverbruik en dus lagere bedrijfskosten. Tegelijkertijd heeft het een positieve invloed op het milieu door het energieverbruik te minimaliseren.

Schone en gezonde lucht

Een ander voordeel van de Panasonic Etherea airconditioner is het geÔntegreerde luchtfiltersysteem. Dit filtert effectief verontreinigingen zoals stof, pollen, bacteriŽn en virussen uit de lucht. Dit zorgt voor schone en gezonde binnenlucht, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieŽn en ademhalingsproblemen. Met Etherea kunt u genieten van een omgeving met frisse en gezuiverde lucht.

Comfortabele klimaatregeling

De Panasonic Etherea airconditioner maakt een nauwkeurige controle van het binnenklimaat mogelijk. Dankzij geavanceerde sensoren en intelligente functies kunt u de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtstroom aanpassen aan uw individuele voorkeuren. Dit zorgt voor optimaal comfort in de kamer dat aan uw behoeften voldoet.

Stille werking

De Panasonic Etherea airconditioner is ontworpen voor stille werking. Door het gebruik van geavanceerde geluidsreductietechnologieŽn verstoort het uw dagelijkse activiteiten of de rust in de kamer niet. U kunt genieten van comfortabele koeling of verwarming zonder gestoord te worden door onaangenaam geluid.

Modern en aantrekkelijk ontwerp

Naast zijn functionaliteit maakt de Panasonic Etherea airconditioner ook indruk met zijn moderne en aantrekkelijke ontwerp. Met zijn strakke behuizing integreert het harmonieus in verschillende kamerontwerpen en voegt het een esthetische touch toe. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een verscheidenheid aan binnenmodellen om de airconditioner aan te passen aan uw individuele stijl.

Samenvatting

De Panasonic Etherea airconditioner combineert comfort en efficiŽntie. Met zijn uitstekende energie-efficiŽntie, geÔntegreerd luchtfiltersysteem, nauwkeurige klimaatregeling, stille werking en aantrekkelijk ontwerp biedt het een ideale oplossing voor elke ruimte. Als u op zoek bent naar een airconditioner die zowel comfortabele koeling als energiebesparing biedt, is de Panasonic Etherea de juiste keuze voor u.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.