Panasonic Etherea MultiSplit Duo wandtoestellen CS-Z25ZKEW + CS-Z35ZKEW + CU-2Z41TBE| 2,5 kW + 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: CS-Z25ZKEW-CS-Z35ZKEW/CU-2Z41TBE


2.120,74 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.083,66 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.518,00 Ä
(U bespaart 39.72%, dus 1.397,26 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 40 - 44 WerkdagenPanasonic Etherea Airconditioner - EfficiŽnte Koeling voor Uw Comfort

De Panasonic Etherea airconditioner is een hoogwaardige oplossing voor het koelen van ruimtes, geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Met zijn efficiŽnte koelprestaties en een scala aan functies biedt het optimaal comfort voor elke ruimte.

Kenmerken en Voordelen

 1. EfficiŽnte Koeling: De Panasonic Etherea airconditioner biedt krachtige koeling met beschikbare capaciteiten van 2,0 kW en 2,5 kW. Het zorgt voor snelle en efficiŽnte koeling, zelfs bij hoge temperaturen.
 2. Energiezuinigheid: Met zijn uitstekende energiezuinigheid (A+++ voor koeling) helpt de Etherea airconditioner om elektriciteitskosten te verlagen en de milieubelasting te verminderen. Het is een milieuvriendelijke keuze die ondanks zijn prestaties energie bespaart.
 3. Geavanceerde TechnologieŽn: De airconditioner beschikt over geavanceerde technologieŽn zoals een omvormercompressor, die nauwkeurige temperatuurregeling en efficiŽnt energieverbruik mogelijk maakt. Het past zich aan individuele behoeften aan en zorgt voor optimaal comfort.
 4. Gebruiksvriendelijke Bediening: Met de handige afstandsbediening en de mogelijkheid om de airconditioner te bedienen via het Panasonic Comfort Cloud-systeem en het Wi-Fi-netwerk, wordt de bediening eenvoudig. U kunt uw airconditioner gemakkelijk vanaf elke locatie bedienen en verschillende functies gebruiken.
 5. Gezonde Luchtkwaliteit: De Etherea airconditioner bevat de ingebouwde NanoeX-luchtionisator, die luchtverontreinigingen zoals bacteriŽn, virussen en onaangename geuren effectief neutraliseert. Dit zorgt voor schone en gezonde lucht in uw ruimte.

Voordelen:

 • EfficiŽnte koeling en energiebesparing
 • Nauwkeurige temperatuurregeling en comfortaanpassing
 • Gebruiksvriendelijke afstandsbediening en bediening via de Panasonic Comfort Cloud
 • Verbeterde luchtkwaliteit dankzij de NanoeX-luchtionisator

Nadelen:

 • Hogere initiŽle kosten in vergelijking met sommige andere modellen van airconditioners
 • Installatie vereist mogelijk professionele hulp

Over het algemeen biedt de Panasonic Etherea airconditioner efficiŽnte en comfortabele koeling met een verscheidenheid aan functies. Het maakt nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk, zorgt voor een verbeterde luchtkwaliteit en is eenvoudig te bedienen. Met de voordelen die opwegen tegen de mogelijke nadelen, is deze airconditioner een goede keuze voor uw comfort.


Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.