Panasonic Etherea MultiSplit Duo wandtoestellen CS-Z25ZKEW + CS-Z50ZKEW + CU-2Z50TBE| 2,5 kW + 5 kW - Wit

Artikelnummer: CS-Z25ZKEW-CS-Z50ZKEW/CU-2Z50TBE


2.415,62 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.509,70 Ä
Winkelprijs van de producent: 4.006,00 Ä
(U bespaart 39.7%, dus 1.590,38 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 40 - 44 WerkdagenPanasonic Etherea MultiSplit Duo Wandunits CS-Z25ZKEW + CS-Z50ZKEW + CU-2Z50TBE | 2,5 kW + 5 kW - Wit

De Panasonic Etherea MultiSplit Duo wandunitset is een combinatie van twee hoogwaardige airconditioningsystemen die comfort en energie-efficiŽntie combineren. Deze set bevat twee units, waarvan ťťn met een capaciteit van 2,5 kW en de andere met een capaciteit van 5 kW. De units zijn ontworpen in een elegant witte kleur, waardoor ze een stijlvolle toevoeging zijn aan elk interieur.

De airconditioners in het Etherea-assortiment van Panasonic staan bekend om hun hoge koel- en verwarmingscapaciteit, specifiek afgestemd op uw individuele behoeften. Een van de belangrijkste kenmerken van deze units is de invertertechnologie. Deze technologie maakt het mogelijk om de kamertemperatuur constant aan te passen, wat resulteert in een aanzienlijke verlaging van het energieverbruik en dus de exploitatiekosten.

Nog een indrukwekkende functie van de Panasonic Etherea MultiSplit Duo wandunitset is de Econavi-sensorfunctie. Deze functie detecteert of er mensen in de kamer aanwezig zijn en past automatisch de kracht van de unit aan om energie te besparen terwijl een constante kamertemperatuur wordt gehandhaafd.

Om een gezonde binnenluchtkwaliteit te garanderen, zijn de units uitgerust met innovatieve Nanoe-G-technologie. Deze technologie elimineert schadelijke micro-organismen in de lucht en op oppervlakken. Daarom biedt de Panasonic Etherea-airconditioner niet alleen efficiŽnte koeling en verwarming, maar verbetert hij ook de kwaliteit van de binnenlucht.

De Etherea MultiSplit Duo wandunitset is ook voorzien van wifi. Dit betekent dat u de airconditioner vanaf elke locatie kunt bedienen met uw smartphone. Met de intuÔtieve app heeft u de mogelijkheid om instellingen aan te passen, schema's in te stellen en zelfs het energieverbruik te controleren. Deze functies bieden niet alleen extra gemak, maar verbeteren ook de energie-efficiŽntie en controle.

Technische Details:

  • Energie-efficiŽntieklasse: A++ / A+
  • Koelcapaciteit: 2,5 kW / 5 kW
  • Verwarmingscapaciteit: 2,7 kW / 5,8 kW
  • Geluidsniveau (min-max): 20-42 dB(A) / 23-46 dB(A)
  • Afmetingen (HxBxD): 295x919x194 mm (2,5 kW) / 295x1070x240 mm (5 kW)
  • Wifi-verbinding: Ja
  • TechnologieŽn: Inverter, Econavi, Nanoe-G
  • Opmerking: Installatie moet worden uitgevoerd door een gecertificeerde professional.

Kies de Panasonic Etherea MultiSplit Duo wandunits en geniet van optimale klimaatbeheersing in uw huis met een uitstekende energie-efficiŽntie.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.