Panasonic TZ MultiSplit Duo wandtoestellen 2x CS-TZ20ZKEW + CU-2Z41TBE | 2x 2 kW - Wit

Artikelnummer: CS-TZ20ZKEW-X2/CU-2Z41TBE


1.813,67 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.638,30 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.006,00 Ä
(U bespaart 39.67%, dus 1.192,33 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 10 - 14 WerkdagenPanasonic TZ MultiSplit Duo Wandunit Set | 2x 2 kW | Wit - Comfort en EfficiŽntie Herdefinieerd

De Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunit Set bevat twee airconditioningunits, elk met een vermogen van 2 kW, waardoor ze ideaal zijn voor kleine tot middelgrote kamers tot 20 m≤. Met hun elegante witte ontwerp passen ze naadloos in elk interieur zonder de ruimte visueel te overweldigen.

Kenmerken

EfficiŽnte Airconditioning: Elke unit in de Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunit Set heeft een vermogen van 2 kW. Dit vermogen maakt snelle en efficiŽnte airconditioning mogelijk, perfect afgestemd op de behoeften van kamers tot 20 m≤. Ongeacht de buitentemperatuur zorgen deze units altijd voor een comfortabel en consistent binnenklimaat.

Energie-efficiŽntie: De airconditioningunits zijn ingedeeld in de hoge energie-efficiŽntieklasse, waardoor de ecologische voetafdruk wordt geminimaliseerd en de operationele kosten worden verlaagd ten opzichte van het koelvermogen. Dit zorgt voor milieuvriendelijke en kosteneffectieve airconditioning die zelfs tijdens warme zomers effectief blijft.

Invertertechnologie: Dankzij geavanceerde invertertechnologie passen de units hun vermogen dynamisch aan om aan specifieke behoeften te voldoen. Deze technologie garandeert een laag energieverbruik door piekbelastingen te vermijden en de kamertemperatuur continu op het ingestelde niveau te houden. Het resultaat is verhoogd comfort en lagere operationele kosten.

Ontwerp: Bij het ontwerpen van de airconditioningunits stonden zowel functionaliteit als esthetiek voorop. Hun elegante witte ontwerp maakt ze tot een subtiele blikvanger die naadloos integreert in elke kamerinrichting. Ze ogen modern en onopvallend, waardoor de focus op uw meubels blijft liggen. De bedieningselementen zijn ook intuÔtief en gebruiksvriendelijk, waardoor u te allen tijde volledige controle heeft over uw binnenklimaat.

Voordelen

  • Comfort: Met hun stille werking en gelijkmatige temperatuurregeling bieden de Panasonic TZ airconditioningunits een aangenaam binnenklimaat.
  • Wi-Fi-connectiviteit: Dankzij Wi-Fi-connectiviteit kunnen de airconditioningunits eenvoudig worden bediend via een smartphone, wat een hoge gebruiksgemak biedt.

Nadelen

  • Installatie: De installatie kan complex zijn en dient bij voorkeur te worden uitgevoerd door professionals.

De Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunit Set is een ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar efficiŽnte en visueel aantrekkelijke airconditioning voor hun ruimtes. Met hun stille werking en op afstand bedienbare mogelijkheden bieden deze airconditioningunits het hoogste niveau van comfort en flexibiliteit.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.