Panasonic TZ MultiSplit Duo wandtoestellen CS-TZ20ZKEW + CS-TZ25ZKEW + CU-2Z41TBE | 2 kW + 2,5 kW - Wit

Artikelnummer: CS-TZ20ZKEW-CS-TZ25ZKEW/CU-2Z41TBE


1.828,92 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.661,68 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.034,00 Ä
(U bespaart 39.72%, dus 1.205,08 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 10 - 14 WerkdagenPanasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits: EfficiŽntie en Comfort in Harmonie met het Milieu

De Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunit set, bestaande uit een 2 kW unit (CS-TZ20ZKEW) en een 2,5 kW unit (CS-TZ25ZKEW), biedt een uitstekende combinatie van prestaties, energie-efficiŽntie en stijlvol design. Deze units zijn perfect voor het conditioneren van ruimtes tot 20 m≤ en 25 m≤ en passen naadloos in elke thuis- of zakelijke omgeving dankzij hun elegante witte design.

Voordelen

EfficiŽnte Airconditioning: De Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits zijn niet alleen efficiŽnt, maar ook krachtig. Met koelcapaciteiten van 2 kW en 2,5 kW maken ze snelle en betrouwbare airconditioning mogelijk, perfect voor zowel kleine als middelgrote ruimtes. Ze passen zich snel aan temperatuurveranderingen aan, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat ongeacht de externe weersomstandigheden.

Energie-efficiŽntie: Dankzij hun hoge energie-efficiŽntieklasse maken deze units aanzienlijke energiebesparingen mogelijk, wat leidt tot lagere bedrijfskosten. Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook economisch aantrekkelijk. Het is een duidelijke win-winsituatie voor zowel uw portemonnee als het milieu.

Inverter Technologie: De geavanceerde inverter technologie van deze airconditioners maakt nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk, wat resulteert in een lager energieverbruik en stillere werking. Dit zorgt niet alleen voor constant comfort, maar verlaagt ook de operationele kosten en verlengt de levensduur van de units.

Elegant Design: Het slanke witte design van de Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits voegt een moderne en stijlvolle uitstraling toe aan elke ruimte. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en dragen bij aan de verbetering van de esthetiek van de ruimte, zowel op kantoor als thuis.

Nadelen

Mogelijke Milieueffecten: Ondanks hun hoge energie-efficiŽntieklasse en het gebruik van geavanceerde inverter technologie kunnen airconditioners bijdragen aan de opwarming van de aarde. Ze gebruiken koelmiddelen die, wanneer vrijgegeven, broeikasgassen zijn. Het is daarom belangrijk om de units goed te onderhouden en verantwoord te gebruiken. Lekkende koelmiddelen kunnen niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook de efficiŽntie van de units beÔnvloeden. Het wordt aanbevolen om regelmatig onderhoud uit te voeren om lekkage te voorkomen en optimale prestaties te garanderen.

De Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits zijn een uitstekende keuze voor degenen die zowel comfort als energie-efficiŽntie zoeken. Hun milieuvriendelijke kenmerken en aantrekkelijk design maken ze de ideale keuze voor elk modern huis of kantoor.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.