Panasonic TZ MultiSplit Duo wandtoestellen CS-TZ25ZKEW + CS-TZ50ZKEW + CU-2Z50TBE | 2,5 kW + 5 kW - Wit

Artikelnummer: CS-TZ25ZKEW-CS-TZ50ZKEW/CU-2Z50TBE


2.139,05 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.109,08 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.548,00 Ä
(U bespaart 39.71%, dus 1.408,95 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 10 - 14 WerkdagenHoogwaardige Koeling en Energie-efficiŽntie: Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits

HoogefficiŽnte Airconditioning: Met de Panasonic TZ MultiSplit Duo wandunit set krijgt u een krachtige en efficiŽnte airconditioningoplossing voor kamers van verschillende groottes. De set bevat een 2,5 kW en een krachtige 5 kW unit.

Nauwkeurige Temperatuurregeling: Dankzij geavanceerde inverter-technologie passen de units zich continu aan de kamertemperatuur aan, wat zorgt voor een nauwkeurige en constante temperatuurregeling. Dit creŽert een comfortabel binnenklimaat en verhoogt het comfort.

Flexibel Ontwerp en Eenvoudige Installatie: De Panasonic TZ MultiSplit Duo wandunits hebben een elegant wit ontwerp dat naadloos opgaat in elke kamerinrichting. De installatie is eenvoudig en de units kunnen op verschillende locaties worden gemonteerd.

Energie-efficiŽntie en KostenefficiŽntie: De airconditioners zijn energiezuinig en dragen bij aan het verminderen van het energieverbruik en de operationele kosten. Door intelligente temperatuurregeling wordt energie bespaard en wordt de milieubelasting verminderd.

Milieubescherming: Bij het gebruik van airconditioners is het belangrijk om rekening te houden met milieubescherming. De Panasonic TZ MultiSplit Duo wandunits zijn ontworpen om de energie-efficiŽntie te maximaliseren en de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Verantwoord gebruik en regelmatig onderhoud kunnen verdere mogelijke milieu-impact verminderen.

Voordelen:

  • EfficiŽnte Airconditioning voor Kamers van Verschillende Groottes: De Panasonic TZ MultiSplit Duo wandunit set biedt een krachtige airconditioningoplossing die zich aanpast aan de individuele behoeften van verschillende kamerformaten. Met een 2,5 kW en een 5 kW unit kunt u zowel kleinere als grotere kamers efficiŽnt koelen.
  • Nauwkeurige Temperatuurregeling: Dankzij geavanceerde inverter-technologie maken de Panasonic TZ MultiSplit Duo wandunits een nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk. Ze passen zich continu aan de kamertemperatuur aan om een optimaal comfort te garanderen.
  • Elegant Ontwerp: De airconditioners hebben een elegant wit ontwerp dat naadloos aansluit bij elke kamerinrichting. Ze bieden niet alleen aangename koeling voor uw kamers, maar voegen ook een esthetische touch toe.
  • Energie-efficiŽntie en KostenefficiŽntie: De Panasonic TZ MultiSplit Duo wandunits zijn ontworpen voor een hoge energie-efficiŽntie. Door energie efficiŽnt te gebruiken, kunt u operationele kosten verlagen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verminderen.

Nadelen:

  • Verantwoord Gebruik Vereist: Om mogelijke milieueffecten te minimaliseren, is het belangrijk om de airconditioner verantwoord te gebruiken. Dit omvat het instellen van de temperatuur op geschikte waarden, het uitschakelen van de units wanneer ze niet nodig zijn, en het regelmatig reinigen en onderhouden van de airconditioners om efficiŽnte en milieuvriendelijke prestaties te garanderen.

Ervaar een efficiŽnte airconditioningoplossing voor uw huis of kantoor met de Panasonic TZ MultiSplit Duo wandunit set. Geniet van nauwkeurige temperatuurregeling, energiebesparende prestaties en een elegant ontwerp. Zorg ervoor dat u de airconditioner verantwoord gebruikt en draag bij aan milieubescherming.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.