Panasonic TZ MultiSplit Duo wandtoestellen CS-TZ35ZKEW + CS-TZ42ZKEW + CU-2Z50TBE | 3,5 kW + 4,2 kW - Wit

Artikelnummer: CS-TZ35ZKEW-CS-TZ42ZKEW/CU-2Z50TBE


2.564,07 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.127,38 €
Winkelprijs van de producent: 3.568,00 €
(U bespaart 28.14%, dus 1.003,93 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 13 - 17 WerkdagenPanasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits | CS-TZ35ZKEW + CS-TZ42ZKEW + CU-2TZ50TBE | 3,5 kW + 4,2 kW - Wit

De Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits CS-TZ35ZKEW + CS-TZ42ZKEW + CU-2TZ50TBE bieden een krachtige airconditioningoplossing voor ruimtes tot 35 m˛. Met een combinatie van een 3,5 kW en een 4,2 kW unit kunt u er zeker van zijn dat uw ruimte effectief en snel wordt gekoeld.

Voordelen en Kenmerken:

Krachtige Koeling: De Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits bieden indrukwekkende koelprestaties, ideaal voor grotere ruimtes. Met de combinatie van een 3,5 kW en een 4,2 kW unit kunt u er zeker van zijn dat uw ruimte efficiënt wordt gekoeld, zelfs op warme dagen.

Energiezuinigheid: De airconditioningunits zijn specifiek ontworpen voor een hoge energiezuinigheid. Met een verminderd energieverbruik kunt u niet alleen operationele kosten besparen, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleinen. Dit biedt u een krachtige airconditioningoplossing die ook het milieu helpt beschermen.

Inverter Technologie: Met geavanceerde inverter technologie passen de Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits zich continu aan de kamertemperatuur aan. Dit maakt een nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk en zorgt voor optimaal comfort in uw ruimte. Tegelijkertijd vermindert de inverter technologie het energieverbruik, waardoor de operationele kosten worden verlaagd.

Aantrekkelijk Ontwerp: Het elegante witte ontwerp van de Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits is niet alleen functioneel maar past ook harmonieus in elk interieur. Met hun moderne en stijlvolle uitstraling voegen ze een vleugje elegantie toe aan uw ruimte.

Nadelen en Milieueffecten:

Mogelijke Milieueffecten: Het is belangrijk op te merken dat airconditioners, over het algemeen, enige milieueffecten hebben omdat ze afhankelijk zijn van koelmiddelen. Om milieubelasting te minimaliseren, is verantwoord gebruik en regelmatig onderhoud vereist om mogelijke lekken te voorkomen.

Opmerking: Bij de installatie en het gebruik van de Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits is het belangrijk om alle instructies van de fabrikant en veiligheidsrichtlijnen te volgen. Regelmatig onderhoud en reiniging zijn ook belangrijk om optimale prestaties en levensduur van de units te garanderen.

Kies de Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits voor krachtige airconditioning in grotere ruimtes. Let echter op dat verantwoord gebruik en regelmatig onderhoud nodig zijn om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.