Samsung Wind-Free Comfort MultiSplit Duo wandtoestellen AR07TXFCAWKN + AR09TXFCAWKN + AJ040TXJ2KG | 2 kW + 2,5 kW - Wit

Artikelnummer: AR07TXFCAWKNEU-AR09TXFCAWKNEU/AJ040TXJ2KGEU


1.801,47 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.728,79 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.235,00 Ä
(U bespaart 44.31%, dus 1.433,53 Ä)
1 bestelling, verwacht op 17.06.2024

Levertijd: 18 - 22 WerkdagenDe Samsung Wind-Free? Comfort Airconditioner: Een Nieuwe Toevoeging aan het SPLIT Airconditioning Assortiment

De Samsung Wind-Free? Comfort Airconditioner is het nieuwste model in het SPLIT-airconditioning assortiment van de gerenommeerde Koreaanse fabrikant. Het onderscheidt zich door zijn innovatieve Wind-Free? technologie en opmerkelijke 23.000 micro-openingen in de behuizing. Deze speciale kenmerken minimaliseren het geluidsniveau van de luchtstroom tot een opmerkelijk stil niveau van slechts 19 dB.

De Samsung Wind-Free? Comfort Airconditioner beschikt over tal van geavanceerde functies die bijdragen aan het verbeteren van de efficiŽntie en het gebruikerscomfort. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

  • Wind-Free? Technologie: Deze innovatieve technologie maakt gebruik van 23.000 micro-openingen in het apparaat om een gelijkmatige en zachte luchtstroom te creŽren die de kamertemperatuur regelt zonder oncomfortabele luchtstromen te veroorzaken.
  • AI Auto Cooling Functie: Deze intelligente functie maakt het mogelijk voor het apparaat om de bedrijfsmodus automatisch aan te passen op basis van de huidige ruimteomstandigheden.
  • ECO-modus: Een energiezuinige modus die het stroomverbruik verlaagt en helpt de bedrijfskosten te verlagen.
  • Stille werking: Dankzij de Wind-Free? Technologie en het speciale ontwerp van de ventilator werkt het apparaat extreem stil, met een geluidsniveau dat kan dalen tot 19 dB.
  • Hoge Energie-efficiŽntie: De airconditioner heeft een energie-efficiŽntieklasse van A++ voor koeling en A+ voor verwarming, wat zorgt voor hoge prestaties met een laag energieverbruik.
  • Milieuvriendelijk Koelmiddel: Het apparaat maakt gebruik van het efficiŽnte en milieuvriendelijke koelmiddel R32.
  • Unieke Ventilator: De unieke structuur van de ventilator garandeert een efficiŽntere prestatie dan eerdere modellen van het merk.

Samengevat biedt de Samsung Wind-Free? Comfort Airconditioner met zijn combinatie van geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke functies een hoog niveau van comfort en efficiŽntie.

Energie-efficiŽntie en Milieuvriendelijke Prestaties

Deze wandgemonteerde airconditioner kenmerkt zich door zijn hoge energie-efficiŽntie, met een energie-efficiŽntieklasse van A++ voor koeling en A+ voor verwarming. Dit zorgt voor krachtige functionaliteit met een laag energieverbruik. Bovendien draagt het milieuvriendelijke en efficiŽnte koelmiddel R32 bij aan de energie-efficiŽntie van het apparaat.

Intelligente Klimaatregeling en Unieke Ventilator

Nog een opmerkelijke functie van de Samsung Wind-Free? Comfort Airconditioner is de AI Auto Cooling functie. Deze intelligente regeling maakt de automatische selectie van de optimale bedrijfsmodus mogelijk afhankelijk van de huidige ruimteomstandigheden. Bovendien zorgt de uniek gestructureerde ventilator voor een efficiŽntere prestatie dan eerdere modellen van het merk.

Wind-Free? Technologie voor Ultiem Comfort

Centraal in het ontwerp van het apparaat staat de innovatieve Wind-Free? Technologie, die het onderscheidt van concurrenten. Het voorpaneel van het apparaat beschikt over ongeveer 23.000 micro-openingen waar de gekoelde of verwarmde lucht door stroomt. Dit maakt het voor het apparaat mogelijk om de kamertemperatuur te regelen zonder oncomfortabele luchtstromen te genereren. Dit heeft ook een positieve invloed op het geluidsniveau van de werking, dat extreem laag is. Met Wind-Free? Technologie garandeert de Samsung Wind-Free? Comfort Airconditioner een hoog comfort en optimale energie-efficiŽntie.

Kortom, de Samsung Wind-Free? Comfort Airconditioner is een revolutionaire oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een stille, energiezuinige en intelligent geregelde airconditioningsysteem.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.