Samsung Wind-Free Comfort MultiSplit Duo wandtoestellen AR09TXFCAWKN + AR12TXFCAWKN + AJ050TXJ2KG | 2,5 kW + 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: AR09TXFCAWKNEU-AR12TXFCAWKNEU/AJ050TXJ2KGEU


2.133,96 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.101,96 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.681,00 Ä
(U bespaart 42.03%, dus 1.547,04 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 13 - 17 WerkdagenDe Samsung Wind-Freeô Comfort airconditioner: De nieuwste toevoeging aan de SPLIT airconditioner serie.


De Samsung Wind-Freeô Comfort airconditioner is de nieuwste toevoeging aan de SPLIT airconditioner serie van de gerenommeerde Koreaanse fabrikant. Hij wordt gekenmerkt door de revolutionaire Wind-Freeô technologie en de indrukwekkende 23.000 micro-openingen in de behuizing. Deze specifieke kenmerken reduceren het geluidsniveau van de luchtstroom tot een opmerkelijk stil niveau van slechts 19 dB.


De Samsung Wind-Freeô Comfort airconditioner biedt een breed scala aan geavanceerde functies die ontworpen zijn om de efficiŽntie en het comfort van de gebruiker te verbeteren. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken:
1.Wind-Freeô Technologie: deze innovatieve technologie maakt gebruik van 23.000 microgaatjes in de unit om een gelijkmatige en zachte luchtstroom te creŽren die de kamertemperatuur reguleert zonder oncomfortabele luchtstromen te veroorzaken.
2.AI Auto Cooling functie: Deze intelligente functie zorgt ervoor dat het apparaat automatisch de werkingsmodus aanpast, afhankelijk van de huidige omstandigheden in de ruimte.
3.ECO-modus: Een energiezuinige modus die het stroomverbruik verlaagt en de bedrijfskosten helpt te verlagen.
4.Stille werking: Dankzij de Wind-Freeô technologie en het speciale ontwerp van de ventilator werkt het apparaat extreem stil, met geluidsniveaus die kunnen dalen tot slechts 19 dB.
5.Hoge energie-efficiŽntie: De airconditioner heeft een energie-efficiŽntieklasse van A++ voor koelen en A+ voor verwarmen, wat zorgt voor hoge prestaties met een laag energieverbruik.
6.Milieuvriendelijk koelmiddel: Het apparaat gebruikt het efficiŽnte en milieuvriendelijke koelmiddel R32.
7.Unieke ventilator: De unieke structuur van de ventilator zorgt voor efficiŽntere prestaties in vergelijking met eerdere modellen van het merk.

Energie-efficiŽntie en milieuvriendelijke prestaties

De energie-efficiŽntie en milieuvriendelijke prestaties van de Samsung Wind-Freeô Comfort wand airconditioner zijn opmerkelijk. Met een energie-efficiŽntieklasse van A++ voor koelen en A+ voor verwarmen biedt het apparaat krachtige prestaties met een minimaal energieverbruik. Dankzij deze hoge energie-efficiŽntie kun je het comfort in je kamer behouden zonder het milieu te belasten. Bovendien draagt het gebruik van het milieuvriendelijke en efficiŽnte koelmiddel R32 bij aan de duurzame prestaties van de airconditioner. Met de Samsung Wind-Freeô Comfort airconditioner voor aan de muur kun je dus niet alleen je kamer comfortabel koelen of verwarmen, maar ook actief bijdragen aan de bescherming van het milieu.


Intelligente klimaatregeling en unieke ventilator


De Samsung Wind-Freeô Comfort airconditioner biedt een indrukwekkende functie genaamd AI Auto Cooling. Met deze intelligente regeling selecteert het apparaat automatisch de optimale werkingsmodus op basis van de huidige omstandigheden in de ruimte. Dit zorgt voor efficiŽnt comfort op maat. Een andere opmerkelijke functie is de uniek gestructureerde ventilator, die betere prestaties levert dan vorige modellen van het merk. Het innovatieve ontwerp zorgt voor een efficiŽnte luchtverdeling en helpt een comfortabele kamertemperatuur te behouden. Met de Samsung Wind-Freeô Comfort airconditioner krijg je niet alleen geavanceerde technologie, maar ook optimale controle en prestaties voor je binnenklimaat.


Wind-Freeô technologie voor maximaal comfort

Het meest opvallende kenmerk van de Samsung Wind-Freeô Comfort airconditioner is de innovatieve Wind-Freeô technologie, waarmee hij zich onderscheidt van zijn concurrenten. Met ongeveer 23.000 micro-openingen op het voorpaneel van de unit, laat het de lucht zachtjes stromen zonder oncomfortabele luchtstromen te creŽren. Hierdoor kan de airconditioner de kamertemperatuur nauwkeurig regelen en een comfortabel binnenklimaat creŽren. Een ander voordeel van deze technologie is het extreem lage geluidsniveau, dat zorgt voor een stille en aangename omgeving. Met de Wind-Freeô technologie garandeert de Samsung Wind-Freeô Comfort airconditioner een hoog comfortniveau en maximale energie-efficiŽntie. Met deze innovatieve functie haal je het maximale uit je airconditioner en geniet je van een comfortabel binnenklimaat.

Kortom, de Samsung Wind-Freeô Comfort airconditioner biedt een hoog niveau van comfort en efficiŽntie met zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke functies. Van de innovatieve Wind-Freeô technologie en AI Auto Cooling functie tot de stille werking en de hoge energie-efficiŽntieklasse van A++ voor koelen en A+ voor verwarmen, deze unit voldoet aan de eisen van moderne airconditioningsystemen. Bovendien gebruikt hij het milieuvriendelijke koelmiddel R32 en is hij voorzien van een unieke ventilator voor efficiŽntere prestaties. De Samsung Wind-Freeô Comfort K

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.