Samsung Wind-Free Elite MultiSplit Duo wandtoestellen AR07CXCAAWKN + AR09CXCAAWKN + AJ040TXJ2KG | 2 kW + 2,5 kW - Wit

Artikelnummer: AR07CXCAAWKNEU-AR09CXCAAWKNEU/AJ040TXJ2KGEU


2.242,76 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.258,55 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.869,00 Ä
(U bespaart 42.03%, dus 1.626,24 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenSamsung Wind-Free? Elite: Introductie en Kenmerken

De Samsung Wind-Free? Elite behoort tot de wandairconditioners van de Koreaanse fabrikant, die in 2020 op de markt werden gebracht. De AI Auto Comfort functie past de prestaties van het apparaat aan de huidige omstandigheden aan, wat zorgt voor hoog comfort. Bijzonder opvallend is de Wind-Free? technologie, die onaangename luchtstromen minimaliseert en een laag geluidsniveau tijdens gebruik biedt (vanaf 16 dB). De witte, minimalistische behuizing past bij vrijwel elk interieur - zowel traditioneel als modern.

Energie-efficiŽntie en Bedieningsopties van de Samsung Wind-Free? Elite

De Samsung Wind-Free? Elite airconditioner biedt de hoogste energie-efficiŽntieklasse A+++ voor zowel koel- als verwarmingsfuncties. Een verscheidenheid aan bedieningsopties zorgt voor veel gebruiksgemak. De mobiele Smart Things-app maakt bediening van het apparaat mogelijk vanaf bijna elke locatie ter wereld waar internettoegang beschikbaar is.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid van het Koelsysteem

Het koelsysteem van de nieuwe Samsung-apparatenserie is gevuld met het krachtige en milieuvriendelijke koudemiddel R32, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het apparaat.

Wind-Free? Koeltechnologie: Maximaal Comfort zonder Ongemakkelijke Luchtstromen

De innovatieve Wind-Free? technologie van de Samsung Wind-Free? Elite wandairconditioner zorgt voor zachte en stille luchtverdeling. Dit wordt bereikt door 23.000 micro-openingen aan de voorkant van het apparaat. Daarnaast zorgt een geavanceerde luchtstroom voor gelijkmatige koeling, zelfs in grotere kamers. De Wind-Free? modus is ook energiezuinig en verbruikt 77% minder stroom dan de Snelle Koeling modus, wat betekent dat er minimale belasting is voor uw huishoudbudget.

AI Auto Comfort: Intelligent Airconditionerbeheer

De Samsung Wind-Free? Elite wandairconditioner is voorzien van een intelligent besturingssysteem dat de toestand van de binnenlucht detecteert en gegevens analyseert over het eerdere gebruik van het apparaat. Dankzij de AI Auto Comfort functie selecteert het apparaat altijd de meest efficiŽnte bedrijfsmodus om de juiste kamertemperatuur te handhaven, wat zorgt voor hoog comfort met minimaal energieverbruik.

Easy Filter Plus: EfficiŽnt en Gemakkelijk Schoonmaken

Bovenop de behuizing van de binnenunit van de Samsung Wind-Free? Elite wandairconditioner bevindt zich de Easy Filter Plus. Dit element bestaat uit twee delen: een dicht gaas dat grotere deeltjes opvangt, en een antibacterieel filter dat micro-organismen neutraliseert. Het filter kan indien nodig eenvoudig worden verwijderd en gereinigd, wat het onderhoudsproces aanzienlijk vergemakkelijkt.

Overzicht van de Samsung Wind-Free? Elite

De Samsung Wind-Free? Elite behoort tot de wandairconditioners van de Koreaanse fabrikant, geÔntroduceerd op de markt in 2020. De AI Auto Comfort functie past de prestaties van het apparaat aan de huidige omstandigheden aan, wat zorgt voor hoog comfort. Bijzonder opvallend is de Wind-Free? technologie, die onaangename luchtstromen vermindert en een laag geluidsniveau tijdens gebruik biedt (vanaf 16 dB). De witte, minimalistische behuizing past bij vrijwel elk interieur - zowel traditioneel als modern.

Energie-efficiŽntie en Afstandsbediening van de Samsung Wind-Free? Elite

De Samsung Wind-Free? Elite airconditioner biedt de hoogste energie-efficiŽntieklasse A+++ voor zowel koel- als verwarmingsfuncties. Veel bedieningsopties zorgen voor veel gebruiksgemak. De Smart Things mobiele app maakt bediening van het apparaat mogelijk vanaf bijna elke locatie ter wereld, zolang er internettoegang is.

Duurzaam Koelsysteem van de Nieuwe Samsung Apparatenserie

Het koelsysteem van de nieuwe Samsung-apparatenserie is gevuld met het krachtige en milieuvriendelijke koudemiddel R32, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het apparaat.

Wind-Free? Koeltechnologie: Aangenaam Comfort zonder Storende Luchtstromen

De innovatieve Wind-Free? technologie van de Samsung Wind-Free? Elite wandairconditioner zorgt voor zachte en stille luchtverdeling. Verantwoordelijk hiervoor zijn de 23.000 micro-openingen aan de voorkant van het apparaat. Daarnaast zorgt een geavanceerde luchtstroom voor gelijkmatige koeling, zelfs in grotere kamers. Het is opmerkelijk dat de Wind-Free? modus 77% minder stroom verbruikt dan de Snelle Koeling functie, wat resulteert in minder belasting voor het huishoudbudget.

GeÔntegreerde Bewegingssensor in de Samsung Wind-Free? Elite Airconditioner

De Samsung Wind-Free? Elite wandairconditioner is bovendien uitgerust met een bewegingssensor die het comfort van mensen in de kamer verbetert. Deze sensor detecteert de aanwezigheid van personen en past de luchtstroom aan op basis van de vastgelegde gegevens. Als er niemand in de kamer is, schakelt het apparaat automatisch over naar de energiebesparende Wind-Free? modus. Dit verhoogt niet alleen het comfort

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.