Daikin Airconditioner R32 Wandunit Stijlvolle FTXA25AB 2,5 kW I 9000 BTU - Black Mat

Artikelnummer: FTXA25BB/RXA25


2.232,80 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.790,01 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 8 - 12 WerkdagenStylish, een premium klimaatoplossing
De DAIKIN Stylish is verkrijgbaar in verschillende structuren en kleuren en past moeiteloos in elk kamerontwerp en is extreem compact. Met de functie om verschillende luchtstroomprofielen in te stellen voor verwarming of koeling, vermijdt hij tocht en zorgt hij voor stabiele en comfortabele kamertemperaturen. DAIKIN combineert functionaliteit en esthetiek in een innovatieve oplossing. De Stylish is verkrijgbaar in vier behuizingskleuren: wit, zilver, zwart en blackwood. DAIKIN Stylish biedt seizoensgebonden efficiëntie met waarden tot A+++ in koel- en verwarmingsmodus dankzij de nieuwste technologie en geïntegreerde intelligentie.

Waarom DAIKIN Stylish?
> Vrijwel onhoorbaar: het apparaat werkt zo stil dat je bijna zou vergeten dat het er is.
> Elegant design met afgeronde hoeken in wit, zilver, zwart of blackwood
> Coanda-effect voor de best mogelijke temperatuurverdeling in de ruimte
> Stijlvol past ventilatoren en compressoren automatisch aan om de kamertemperatuur en luchtvochtigheid optimaal in balans te houden.
> De intelligente warmte- en bewegingssensor detecteert de temperatuur van vloer en wanden en zorgt zo voor een nog comfortabeler binnenklimaat.
> Geniet van de beste binnenlucht dankzij het titaniumapatietfilter en de unieke Flash Streamer-technologie van DAIKIN
> Geavanceerde luchtstroomlamellen garanderen perfect comfort in elke kamer, overal en altijd.
> Met de interface van de WiFi-controller bedien je je apparaat overal, altijd en eenvoudig via je smartphone of tablet. En het is bij de levering inbegrepen.

Verkrijgbaar in 4 kleurvarianten
Wit, Zilver, Zwart en Blackwood
Compact en functioneel ontwerp dat bij elk interieur past

Bekroond ontwerp
Geïnspireerd door de eerdere modellen DAIKIN Emura en Ururu Sarara, werd de stijlvolle bekroond met de Good Design Award, de iF Award en de Reddot Award voor zijn innovatieve uiterlijk en zijn functionele mogelijkheden. Deze onderscheidingen erkennen ook dat Stylish nieuwe normen stelt op het gebied van comfort en energie-efficiëntie.

Het Coanda-effect
Het reeds in de Ururu Sarara toegepaste Coanda-effect optimaliseert de luchtstroom en zorgt zo voor een aangenaam binnenklimaat. Door de bijzondere vormgeving van de lamellen ontstaat er een meer geconcentreerde luchtstroom en daarmee een gunstigere temperatuurverdeling over de gehele ruimte.

Hoe het werkt?
Stylish creëert verschillende luchtstroompatronen voor verwarming en koeling. In de verwarmingsmodus gebruikt de Stylish twee lamellen om de luchtstroom naar beneden te richten (verticale luchtstroom). In de koelmodus daarentegen richten de lamellen de luchtstroom naar boven (luchtstroom langs het plafond van de kamer). Door verschillende luchtstroompatronen te activeren, voorkomt de Stylish onaangename tocht. Bovendien wordt een gelijkmatige en comfortabele kamertemperatuur bereikt.

Gereguleerde vochtigheid
Door enkele instellingen te wijzigen, past Stylish de ventilator en compressor automatisch aan op de optimale balans tussen temperatuur en vochtigheid in de kamer.

Stabiele kamertemperatuur
Stylish meet oppervlaktetemperaturen in een kamer met behulp van een intelligente thermische sensor die de oppervlakken in de kamer in 64 vierkanten verdeelt. Nadat deze roostersensor de temperatuurverdeling in de ruimte heeft bepaald, wordt de lucht gelijkmatig in de ruimte verdeeld en vervolgens overgeschakeld naar een luchtstroompatroon dat verwarmde of gekoelde lucht naar te koude of te warme ruimtes leidt.

Schone lucht door DAIKIN Flash Streamer-technologie
Het R-32 Stylish wandmeubel zorgt het hele jaar door voor een perfecte luchtzuivering. De Flash Streamer gebruikt elektronen om zwevende stoffen chemisch te laten reageren. Het breekt allergenen zoals pollen en schimmelsporen af ??en verwijdert onaangename geuren.

Bijzonder stil
Stylish is uitgerust met een nieuw ontwikkelde ventilator die zorgt voor een optimale luchtstroom, en dit met een nog hoger rendement en tegelijkertijd een nog lager geluidsniveau. Deze nieuw ontworpen ventilator kenmerkt zich door een eersteklas energie-efficiëntie en een extreem laag geluidsniveau. De ventilator is vrijwel onhoorbaar voor degenen in de kamer.

Slimme klimaatbeheersing, waar u ook bent
Your Stylish staat altijd voor je klaar via je smartphone. Integreer uw Stylish gewoon in uw WLAN, download de DAIKIN online controller-app en u kunt het perfecte ruimteklimaat voor u creëren.

Slechts één kamer of meerdere.
Je hebt de keuze.
Kies je voor een multi-split buitenunit, dan kun je tot vijf binnenunits aansluiten op een enkele buitenunit om overal in huis het perfecte klimaat en warm water op aanvraag te creëren. Alle binnenunits kunnen afzonderlijk worden aangestuurd en hoeven niet in dezelfde ruimte of zelfs tegelijkertijd te worden geïnstalleerd. Een multisplit-installatie is ruimtebesparend, stiller, gemakkelijker te installeren en te onderhouden dan multisplit-installaties.

Marke:DAIKIN
Energieeffizienzklasse Kühlen/Heizen:A+++/A
WiFi:Nein
Kälteleistung Min/Standard/Max (kW):1,3 / 2,3 / 2,8
Jahresenergieverbrauch Kühlen/Heizen (kWh):92 / 638
Leistungsaufnahme Kühlen/Heizen (kW):0,49 / 0,50
SEER:8,73
Heizleistung Min/Standard/Max (kW):1,3 / 2,5 / 3,3
SCOP:4,64
Technische Daten - Innengerät
Modell Innengerät:FTXJ20LW
Schalldruckpegel Kühlen/Heizen (Sleep/Niedrig/Mittel/Hoch) dB(A):( 19 / 25 / 32 / 38 ) / ( 19 / 28 / 34 / 40 )
Abmessungen (mm) (H x B x T):283 x 770 x 216
Gewicht (kg):8
Technische Daten - Außengerät
Modell Außengerät:RXJ20L
Betriebsbereich Kühlen/Heizen [(Min ~ Max) (°CDB)/(Min ~ Max) (°CWB)]:-10 ~ 46 / -15 ~ 20
Schalldruckpegel Kühlen/Heizen Hoch (dB[A]):61 / 62
Abmessungen (mm) (H x B x T):550 x 765 x 285
Gewicht (kg):34
Kältemittel (Typ):R32
Rohranschlüsse Flüssig + Gas:1/4" + 3/8"
Kältemittelvorfüllung Leitungslänge (m):bis 10 m
 • Econo Modus

  Diese Funktion senkt den Energieverbrauch, damit andere Anwendungen mithöherem Energiebedarf genutzt werden können. Diese Funktion dient außerdem der Energieeinsparung.

 • Komfortmodus

  Das Gerät ändert automatisch den Winkel der Luftaustrittslamelle, je nach Modus. Im Kühlbetrieb wird die Luft nach oben gerichtet, um kalte Zugluft zu vermeiden; während im Heizbetrieb die Luft stattdessen nach unten gerichtet wird, um kalte Füße zu vermeiden.

 • Powermodus

  Ist die Temperatur im Raum deutlich zu hoch / zu niedrig, kann durch Einschalten des Powermodus der Raum schnell gekühlt / geheizt werden. Wird der Powermodus ausgeschaltet, arbeitet das Gerät wieder im vorhergehenden Modus.

 • Flüsterbetrieb des Innengeräts

  Für eine leise Umgebung beim Lernen oder Schlafen kann der Benutzer den Betriebsschallpegel des Innengeräts über die Fernbedienung um 3 dB(A) senken.

 • Flüsterbetrieb des Außengeräts

  Für eine leise Umgebung für die Nachbarschaft kann der Benutzer den Betriebsschallpegel des Außengeräts über die Fernbedienung um 3 dB(A) senken.

 • 24 Stunden Timer

  An der Zeitschaltuhr kann ein beliebiger Zeitpunkt für das Einschalten von Kühlen / Heizen eingestellt werden.

 • Online-Controller (Optional)

  Möglichkeit zur Regelung Ihres Innengeräts über eine App von jedembeliebigen Ort aus.

 • Fotokatalytischer Titanapatit - Luftreinigungsfilter

  Entfernt Staubpartikel und zersetzt die Gerüche beispielsweise von Tabak und Haustieren. Zersetzt auch schädliche organische chemische Substanzen wie Bakterien, Viren und Allergene.

 • Multi Split-Anwendung

  Bis zu 2 Innengeräte (auch mit unterschiedlichen Leistungen) können an ein einziges Außengerät angeschlossen werden. Alle Innengeräte können individuell betrieben werden, jedoch nur in der gleichen Betriebsart.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.