Daikin Airconditioner R32 Wandunit Stijlvolle FTXA35AB 3,4 kW I 12000 BTU - Black Mat

Artikelnummer: FTXA35BB/RXA35


2.144,13 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.264,65 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 10 - 14 WerkdagenStylish, een premium klimaatoplossing
De DAIKIN Stylish is verkrijgbaar in verschillende structuren en kleuren en past moeiteloos in elk kamerontwerp en is extreem compact. Met de functie om verschillende luchtstroomprofielen in te stellen voor verwarming of koeling, vermijdt hij tocht en zorgt hij voor stabiele en comfortabele kamertemperaturen. DAIKIN combineert functionaliteit en esthetiek in een innovatieve oplossing. De Stylish is verkrijgbaar in vier behuizingskleuren: wit, zilver, zwart en blackwood. DAIKIN Stylish biedt seizoensgebonden efficiŽntie met waarden tot A+++ in koel- en verwarmingsmodus dankzij de nieuwste technologie en geÔntegreerde intelligentie

Waarom DAIKIN Stylish?
> Vrijwel onhoorbaar: het apparaat werkt zo stil dat je bijna zou vergeten dat het er is.
> Elegant design met afgeronde hoeken in wit, zilver, zwart of blackwood
> Coanda-effect voor de best mogelijke temperatuurverdeling in de ruimte
> Stijlvol past ventilatoren en compressoren automatisch aan om de kamertemperatuur en luchtvochtigheid optimaal in balans te houden.
> De intelligente warmte- en bewegingssensor detecteert de temperatuur van vloer en wanden en zorgt zo voor een nog comfortabeler binnenklimaat.
> Geniet van de beste binnenlucht dankzij het titaniumapatietfilter en de unieke Flash Streamer-technologie van DAIKIN
> Geavanceerde luchtstroomlamellen garanderen perfect comfort in elke kamer, overal en altijd.
> Met de interface van de WiFi-controller bedien je je apparaat overal, altijd en eenvoudig via je smartphone of tablet. En het is bij de levering inbegrepen.

Verkrijgbaar in 4 kleurvarianten
Wit, Zilver, Zwart en Blackwood
Compact en functioneel ontwerp dat bij elk interieur past

Bekroond ontwerp
GeÔnspireerd door de eerdere modellen DAIKIN Emura en Ururu Sarara, werd de stijlvolle bekroond met de Good Design Award, de iF Award en de Reddot Award voor zijn innovatieve uiterlijk en zijn functionele mogelijkheden. Deze onderscheidingen erkennen ook dat Stylish nieuwe normen stelt op het gebied van comfort en energie-efficiŽntie.

Het Coanda-effect
Het reeds in de Ururu Sarara toegepaste Coanda-effect optimaliseert de luchtstroom en zorgt zo voor een aangenaam binnenklimaat. Door de bijzondere vormgeving van de lamellen ontstaat er een meer geconcentreerde luchtstroom en daarmee een gunstigere temperatuurverdeling over de gehele ruimte.

Hoe het werkt?
Stylish creŽert verschillende luchtstroompatronen voor verwarming en koeling. In de verwarmingsmodus gebruikt de Stylish twee lamellen om de luchtstroom naar beneden te richten (verticale luchtstroom). In de koelmodus daarentegen richten de lamellen de luchtstroom naar boven (luchtstroom langs het plafond van de kamer). Door verschillende luchtstroompatronen te activeren, voorkomt de Stylish onaangename tocht. Bovendien wordt een gelijkmatige en comfortabele kamertemperatuur bereikt.

Gereguleerde vochtigheid
Door enkele instellingen te wijzigen, past Stylish de ventilator en compressor automatisch aan op de optimale balans tussen temperatuur en vochtigheid in de kamer.

Stabiele kamertemperatuur
Stylish meet oppervlaktetemperaturen in een kamer met behulp van een intelligente thermische sensor die de oppervlakken in de kamer in 64 vierkanten verdeelt. Nadat deze roostersensor de temperatuurverdeling in de ruimte heeft bepaald, wordt de lucht gelijkmatig in de ruimte verdeeld en vervolgens overgeschakeld naar een luchtstroompatroon dat verwarmde of gekoelde lucht naar te koude of te warme ruimtes leidt.

Schone lucht door DAIKIN Flash Streamer-technologie
Het R-32 Stylish wandmeubel zorgt het hele jaar door voor een perfecte luchtzuivering. De Flash Streamer gebruikt elektronen om zwevende stoffen chemisch te laten reageren. Het breekt allergenen zoals pollen en schimmelsporen af ??en verwijdert onaangename geuren.

Bijzonder stil
Stylish is uitgerust met een nieuw ontwikkelde ventilator die zorgt voor een optimale luchtstroom, en dit met een nog hoger rendement en tegelijkertijd een nog lager geluidsniveau. Deze nieuw ontworpen ventilator kenmerkt zich door een eersteklas energie-efficiŽntie en een extreem laag geluidsniveau. De ventilator is vrijwel onhoorbaar voor degenen in de kamer.

Slimme klimaatbeheersing, waar u ook bent
Your Stylish staat altijd voor je klaar via je smartphone. Integreer uw Stylish gewoon in uw WLAN, download de DAIKIN online controller-app en u kunt het perfecte ruimteklimaat voor u creŽren.

Slechts ťťn kamer of meerdere.
Je hebt de keuze.
Kies je voor een multi-split buitenunit, dan kun je tot vijf binnenunits aansluiten op een enkele buitenunit om overal in huis het perfecte klimaat en warm water op aanvraag te creŽren. Alle binnenunits kunnen afzonderlijk worden aangestuurd en hoeven niet in dezelfde ruimte of zelfs tegelijkertijd te worden geÔnstalleerd. Een multisplit-installatie is ruimtebesparend, stiller, gemakkelijker te installeren en te onderhouden dan multisplit-installaties.

 • Econo-modus

  Deze functie vermindert het stroomverbruik, zodat andere toepassingen met een hogere stroombehoefte kunnen worden gebruikt. Deze functie helpt ook om energie te besparen.

 • Comfortmodus

  Het apparaat verandert automatisch de hoek van het luchtuitblaasblad afhankelijk van de modus. In de koelmodus wordt de lucht naar boven gericht om koude tocht te voorkomen. In de verwarmingsmodus wordt de lucht naar beneden gericht om koude voeten te voorkomen.

 • Energiemodus

  In de verwarmingsmodus wordt de lucht naar beneden gericht om koude voeten te voorkomen.

 • Fluistermodus van de binnenunit

  Voor een rustige omgeving tijdens het studeren of slapen kan de gebruiker het werkingsgeluidsniveau van de binnenunit met 3 dB(A) verlagen via de afstandsbediening.

 • Fluisterstand van de buitenunit

  Voor een rustige omgeving in de buurt kan de gebruiker via de afstandsbediening het bedrijfsgeluidsniveau van de buitenunit met 3 dB(A) verlagen.

 • 24-uurs timer

  De timer kan op elk moment worden ingesteld om de koeling / verwarming in te schakelen.

 • Online controller (optioneel)

  Mogelijkheid om uw binnenunit via een app vanaf elke locatie te bedienen.

 • Fotokatalytisch titaniumapatiet luchtzuiveringsfilter

  Verwijdert stofdeeltjes en ontbindt geuren van bijvoorbeeld tabak en huisdieren. Ook worden schadelijke organische chemische stoffen zoals bacteriŽn, virussen en allergenen afgebroken.

 • Multi-Split toepassing

  Tot 2 binnenunits (ook met verschillende capaciteiten) kunnen worden aangesloten op een enkele buitenunit. Alle binnenunits kunnen afzonderlijk worden bediend, maar alleen in dezelfde bedrijfsmodus.

\
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.