LG airconditioner R32 Wandunit Dual Cool AP09RT 2,5 kW I 9000 BTU

Artikelnummer: AP09RK.NSJ/AP09RK.UA3


1.114,27 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.573,86 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 7 - 11 WerkdagenDUAL-omvormercompressor


De DUAL-omvormercompressor van LG met Dual Rotary Variable Speed Motor heeft een bredere draaifrequentie die meer energie bespaart en tegelijkertijd een hoger koelbereik biedt dan conventionele compressoren. Dit zorgt ervoor dat onze DUAL Inverter airconditioner sneller afkoelt, langer meegaat en stiller werkt.

PM 1.0 Slimme Sensor

Effectief detecteren van schadelijke deeltjes in de lucht tot PM 1,0, PM 2,5.

4-in-1 Cabrioletkoeling


De LG 4-in-1 Convertible Air Conditioner is een perfect voorbeeld van onze eisen op het gebied van on-demand airconditioning. De verschillende modellen zorgen ervoor dat een optimaal energiegebruik wordt bereikt zonder afbreuk te doen aan het comfortquotiŽnt.

Oceaan Zwarte Vin


LG DUALCOOL airconditioners worden geleverd met Ocean Black Fin om een onovertroffen bescherming te bieden tegen stof, rook en chemicaliŽn in het milieu. Het biedt ook bescherming tegen vincorrosie en UV-bestendigheid, wat op zijn beurt zorgt voor een betere koeling en kostenbesparing.

Spraakbesturing


LG DUALCOOL ThinQ-modellen zijn compatibel met uw smartphones en AI-luidsprekers zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Controleer en bedien uw LG airconditioner nu altijd en overal.

Ingebouwde Wi-Fi Smart Control.


Met de LG ThinQ app kunt u uw airconditioner met uw smartphone benaderen en bedienen, zelfs als u niet thuis bent.

100% Koper met Ocean Black Protection


De speciale Ocean Black bescherming voor binnen- en buitenunits zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid van de airconditioner in typisch Indiase regio's die worden beÔnvloed door zand, zout, industriŽle rook en verontreinigende stoffen.

4-weg schommel


Horizontale en verticale zwaaibeweging zorgt voor een betere luchtstroom met gelijkmatige koeling.

Himalaya Cool


LG airconditioners met unieke Himalaya Cool technologie beloven u te koelen zodra u de airconditioner aanzet. Met een druk op de knop voel je je net zo cool als de Himalaya.

Hi-Grooved Koper

\
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

PDF


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.