Samsung airconditioner R32 wandunit AR35 AR24TXHQASINEU/X 6,5 kW I 24000 BTU

Artikelnummer: AR24BXHQASINEU/X


1.406,95 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.738,42 Ä
Winkelprijs van de producent: 2.389,00 Ä
(U bespaart 41.11%, dus 982,05 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenVermindert het energieverbruik

Energiebesparing

Digitale omvormertechnologie bespaart u elke dag geld. De technologie houdt de gewenste temperatuur vast zonder vaak aan/uit te schakelen, zodat er minder schommelingen zijn. Het maakt ook gebruik van sterke magneten en een geluiddemper, waardoor het product stiller, duurzamer en energiezuiniger is.

Snellere koeling voor u

Snelle afkoelmodus


Koel een hele ruimte snel en efficiŽnt af. De Fast-Cooling-modus maakt gebruik van de hoogste ventilatorsnelheid alvorens af te vlakken op een lagere snelheid. Als gevolg daarvan koelt of verwarmt deze modus de ruimtes veel sneller dan de normale modus en bereikt de gewenste temperatuur in de kortste tijd. Ideaal voor onmiddellijke verfrissing na de warme buitentemperatuur.

Frisse lucht inademen

HD-Filter

Zorg ervoor dat de lucht die je inademt altijd schoon en fris is. Het HD-filter is uiterst effectief in het opvangen van stof, verontreinigingen en allergenen zoals pollen, schimmelsporen en huidschilfers of haren van dieren. Bovendien is het HD-filter wasbaar, zodat u het kunt hergebruiken na een snelle spoeling in water.

Geniet van een rustige nacht

Goede nachtstand

Word elke dag verkwikt wakker! De goede slaapstand regelt en verfijnt automatisch de temperatuur om de optimale omstandigheden voor elke slaapfase te creŽren. Zo krijg je waardevolle minuten slaap en word je volledig opgefrist wakker. Bovendien verbruikt de modus minder energie dan de normale modus.

Koel in elke hoek

Zwenkt automatisch in 2 richtingen

CreŽer een comfortabele omgeving met een gelijkmatige temperatuur in elke hoek. Deze zogenaamde 2-Weg Automatisch Zwaaien functie regelt automatisch de richting van de luchtstroom. Hierdoor wordt de lucht snel en gelijkmatig over de ruimte verdeeld. Ervaar een maximaal comfort door de lucht op grote schaal koel of warm te verspreiden in elke richting.

Langdurige koeling

DuraFin Plus

Houd een aangenaam frisse kamertemperatuur langer vast. De DuraFin+ is gemaakt van corrosiebestendig materiaal om de condensor te beschermen tegen roest, waardoor de prestaties van de warmtewisselaar optimaal zijn.


WIND-FREE
Met de Wind-Free modus kan de ruimte worden gekoeld met maximaal comfort, zonder vervelende tocht. In de Wind-Free modus wordt de gekoelde lucht door 21.000 microgaten van het frontpaneel en de bediening geduwd.
Wi-Fi
Bedien uw binnenairconditioner vanaf elke plek. . Het kan worden bestuurd vanaf uw smartphone of computer, zowel thuis als buiten. Soms gebeurt het dat u het huis verlaat zonder de airconditioner uit te schakelen. En dankzij de internetverbinding.
Virusdokter
Virus Doctor verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis door bescherming tegen ziekteverwekkers: Virussen, bacteriŽn, mijten, schimmels en allergenen. Samsung Virus Doctor, een geavanceerd luchtzuiveringssysteem, verzekert u van het comfort van frisse, schone lucht in uw omgeving.
8-polige compressor
De nieuwe 8-polige omvormer is de beste van de technologie Digital Inverter. Samsung is de eerste fabrikant die een 8-polige omvormer gebruikt in plaats van een 4-polige. Hierdoor worden lagere snelheidsschommelingen bereikt. Dit vermindert de motortrillingen, wat de prestaties aanzienlijk verhoogt en het geluidsniveau verlaagt. Uiteindelijk krijgen we een stil, effectief systeem dat de ruimte veel sneller kan afkoelen dan zijn voorgangers.
Smart Home
Airconditioners Samsung kan worden bediend via wifi, smart home app op uw smartphone. Daardoor kunt u ze op elk moment en op elke plaats via de afstandsbediening in- en uitschakelen, de functies van de monitor en het tijdschema van de acties controleren.
Driehoek-ontwerp
De nieuwe airconditioner Samsung AR09HSSFAWKN combineert effectieve koeling, comfort en zorg voor de gezondheid met de prachtige driehoekige vorm die aan de binnenunit is toegewezen. Het unieke ontwerp en de technische specificaties bieden de gebruikers een uitzonderlijk comfort en de verscheidenheid aan slimme oplossingen maakt dat de airconditioner aan de grootste verwachtingen voldoet.Niet alleen vandaag, maar ook over vele jaren. Dit is wat echte innovatie betekent.
Easy Filter Plus
Het filter in de Samsung Easy Filter / Easy Filter Plus airconditioners wordt van buitenaf in het bovenste gedeelte van de binnenunit geplaatst. Hierdoor kan het eenvoudig worden verwijderd en gereinigd zonder het deksel te openen en het filter moeizaam te demonteren.
Goed slapen
De Good Sleep functie past de temperatuur van het interieur aan aan de hand van de slaapfasen.
2 stappen Koeling
Combineert bliksemsnelle koeling met gebruikerscomfort. De Samsung airconditioner koelt de lucht snel met behulp van de Fast Cool-modus, die vervolgens automatisch wordt vervangen door de Comfort Cool-modus om de ingestelde luchttemperatuur te handhaven.Hierdoor heeft u het nooit koud en hoeft u de instellingen niet handmatig te wijzigen, waardoor de airconditioner aan en uit kan worden gezet om de gewenste temperatuur te behouden.
\
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.