Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Basic MSZ-HR35VF 3,4 kW I 12000 BTU

Artikelnummer: MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF


607,74 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 910,74 €
Winkelprijs van de producent: 1.989,90 €
(U bespaart 69.46%, dus 1.382,16 €)
15 bestelling, verwacht op 14.06.2024

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenDe Mitsubishi HR Edition MSZ-HR35 is een 3,4 kW airconditioner met de geavanceerde inverter-warmtepomp en installatieset. De levering omvat de binnen- en buitenunit. Voor een eenvoudige installatie van de buitenunits zijn ze al voorgevuld met een koudemiddelvulling. Dankzij het eenvoudige, elegante en stijlvolle ontwerp van de flatpanel is hij geschikt voor elk interieur, of het nu klassiek, modern, minimalistisch, rustiek of retro is. De airconditioner past in elke sfeer.


 

Andere bijzondere kenmerken zijn:

> Het apparaat biedt een krachtige opstartmogelijkheid, zodat de ruimte in de zomer snel wordt afgekoeld tot de gewenste temperatuur of in de winter wordt opgewarmd. Als het eenmaal bereikt is, wordt een comfortabele en constante kamertemperatuur gehandhaafd.

> De wandmontageset is uitgerust met de nieuwste invertertechnologie. Dit betekent dat het stroomverbruik wordt aangepast aan de vraag, zodat alleen het daadwerkelijk benodigde vermogen wordt geleverd. Het luchtvolume wordt automatisch verlaagd wanneer de kamertemperatuur de gewenste waarde nadert. Op deze manier wordt veel energie bespaard. De ruimtes kunnen ook energiezuinig worden verwarmd met behulp van een warmtepomp. Bij lage temperaturen zorgen hoge rendementen voor een laag energieverbruik.

> De verticale schommel is ook een voordeel: Doordat de luchtafvoerklep op en neer beweegt, wordt een aangename verdeling van de lucht in alle delen van de ruimte mogelijk gemaakt.

> Econo Cool-functie: Een speciaal ventilatorprogramma zorgt voor een aangenaam, constant klimaat in de ruimte ondanks de minimale koelcapaciteit.


> Mitsubishi-klimatiseringssystemen zorgen niet alleen voor een optimaal geklimatiseerde ruimte, maar onttrekken ook vocht aan de ruimte om een gezond binnenklimaat te creëren. Dankzij de plasma-quadfiltertechnologie wordt de lucht zeer effectief gereinigd en worden geuren geneutraliseerd.

> Met MELCloud kan de airconditioner worden uitgerust met een WiFi-adapter en op afstand worden bediend via de MELCloud software met behulp van een smartphone, tablet of computer. Het apparaat kan ook worden uitgerust met de afstandsbediening PAC-YT52CRA of de luxe afstandsbediening PAR-32MAA.

> Met de weektimer is het mogelijk om tot vier schakelpunten per dag te programmeren. Het apparaat kan flexibel worden in- of uitgeschakeld. Dankzij de i-save-functie kan de bedrijfsstatus worden opgeslagen en opgeroepen. Met de automatische herstartfunctie start het apparaat automatisch met de laatst gekozen instelling wanneer het weer wordt ingeschakeld, waardoor een hoge mate van bedrijfszekerheid wordt gegarandeerd.

> De airconditioner werkt rustig genoeg om het u naar de zin te maken. Dankzij de compacte afmetingen van de binnen- en buitenunit is de installatie zelfs in kleine en besloten ruimtes mogelijk.

> Met de Via LEV-kit kunnen de binnenunits van de M-serie worden aangesloten op City Multi VRF-klimatiseringssystemen. De binnenunits zijn dus uitgerust met een extern elektronisch expansieventiel om City Multi VRF-systemen te kunnen bedienen. De omvormersystemen werken uiterst economisch dankzij de traploze instelling van het vermogen. Alleen het koel- of verwarmingsvermogen dat op dat moment daadwerkelijk nodig is, wordt geleverd. Dit bespaart veel energie. De Hyper Heating technologie maakt het mogelijk om het volledige verwarmingsvermogen te behouden tot een buitentemperatuur van -15 °C en de werking te garanderen tot een buitentemperatuur van -25 °C


 • Econo Cool-functie

  Beim Kühlbetrieb wird die Set-Temperatur automatisch um 2 °C angehoben. Ein spezielles Lüfterprogramm sorgt dann für ein gleich bleibendes und angenehmes Raumklima, obwohl die Kälteleistung minimiert wird.

 • MELCloud

  Het apparaat kan worden aangevuld met een WiFi-adapter en op afstand worden bediend via smartphone, tablet of computer met behulp van de MELCloud-besturingssoftware.

 • Kabelafstandsbediening kan worden aangesloten

  Het apparaat kan naar keuze worden uitgerust met de PAC-YT52CRA compacte afstandsbediening of de PAR-32MAA deluxe afstandsbediening via de MAC-397IF-E of MAC-333IF-E interface.

 • Aan/uit-timer

  Met de weektimer kunnen maximaal vier individuele schakelpunten voor elke dag worden geprogrammeerd. Het apparaat kan flexibel worden in- of uitgeschakeld.

 • Verticale schommel

  De luchtuitlaatklep beweegt op en neer om een aangename verdeling van de geconditioneerde lucht over alle delen van de ruimte te bereiken.

 • Automatische ventilatorregeling

  Deze functie zorgt voor een optimaal luchtvolume, afhankelijk van het benodigde vermogen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde nadert, wordt het luchtvolume automatisch verlaagd.

 • Automatische herstart

  Het apparaat start automatisch met de laatst gekozen instelling als de stroom weer wordt ingeschakeld. Dit zorgt voor een hoog niveau van operationele veiligheid.

 • Werking van de warmtepomp

  Met de warmtepompfunctie kunnen ruimten op een energiebesparende manier worden verwarmd. Een hoog rendement, zelfs bij lage temperaturen, zorgt voor een laag energieverbruik.

 • Winterbeheersing

  Met de ge?ntegreerde winterregeling is ook bij lage buitentemperaturen een koelbedrijf mogelijk.

 • Energiebesparende invertertechnologie

  De omvormersystemen werken absoluut economisch door de traploze vermogensaanpassing. Ze leveren alleen het exacte koel-/verwarmingsvermogen dat op dat moment nodig is.

 • Kwaliteitsafdichting voor split-units

  De split-airco-eenheid is door de Duitse Vereniging voor Bouwklimaat (Fachverband Gebäude-Klima e. V.) bekroond met het kwaliteitskeurmerk voor ruimte-airconditioners. (FGK).

\
Model: Mitsutothi MSZ-HR35VF
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Klanten kochten hierbij de volgende producten
Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Basic MSZ-HR50VF...

Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Basic MSZ-HR50VF 5,0 kW I 18000 BTU

820,25 € *
Direct beschikbaar
Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Basic MSZ-HR25VF...

Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Basic MSZ-HR25VF 2,5 kW I 9000 BTU

577,23 € *
Direct beschikbaar
Rodigas MS230 Universele wandhoudersteun voor...

Rodigas MS230 Universele wandhoudersteun voor airconditioner airconditioner 120 kg

24,25 € *
Direct beschikbaar
Mitsubishi Wi-Fi Adapter

Mitsubishi Wi-Fi Adapter

87,29 € *
Direct beschikbaar
Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Premium...

Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Premium MSZ-EF25VGB 2,5 kW I 9000 BTU - Zwart

1.168,00 € *
Direct beschikbaar
Mitsubishi MultiSplit Duo 2x MSZ-HR35VF R32 2x 3,4 kW

Mitsubishi MultiSplit Duo 2x MSZ-HR35VF R32 2x 3,4 kW

1.489,31 € *
Direct beschikbaar

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.