Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Basic MSZ-HR50VF 5,0 kW I 18000 BTU

Artikelnummer: MSZ-HR50VF/MUZ-HR50VF


939,42 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.174,30 €
Winkelprijs van de producent: 2.449,90 €
(U bespaart 61.65%, dus 1.510,48 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 36 - 40 WerkdagenDe Mitsubishi HR Edition MSZ-HR50 is een 5 kW airconditioner met de geavanceerde inverter warmtepomp en installatiekit. De levering omvat de binnen- en buitenunits. Voor een eenvoudige installatie van de buitenunits zijn ze al voorgevuld met een koudemiddelvulling. Het eenvoudige, elegante en stijlvolle design van de flatpanel maakt hem geschikt voor elk interieur, of het nu klassiek, modern, minimalistisch, rustiek of retro is. De airconditioner past in elke sfeer.

 Andere bijzondere kenmerken zijn:

> Het apparaat biedt een krachtige opstartfunctie, zodat de ruimte in de zomer snel wordt gekoeld tot de gewenste temperatuur of in de winter wordt verwarmd. Eenmaal bereikt wordt een comfortabele en constante kamertemperatuur gehandhaafd.


> De wandset is uitgerust met de nieuwste invertertechnologie. Deze past het stroomverbruik aan de vraag aan, zodat alleen het daadwerkelijk benodigde vermogen wordt geleverd. Het luchtvolume wordt automatisch verlaagd wanneer de kamertemperatuur de gewenste waarde nadert. Op deze manier wordt veel energie bespaard. Kamers kunnen ook op een energiebesparende manier worden verwarmd met behulp van een warmtepomp. Bij lage temperaturen zorgen hoge rendementen voor een laag energieverbruik.

> Ook de verticale schommeling is voordelig: Doordat de luchtuitlaatklep op en neer beweegt, wordt een aangename luchtverdeling naar alle delen van de ruimte mogelijk gemaakt.

> Econo Cool-functie: Een speciaal ventilatorprogramma zorgt voor een aangenaam, constant klimaat in de ruimte ondanks een minimale koelcapaciteit.

 


> Airconditioners van Mitsubishi zorgen niet alleen voor een optimaal geklimatiseerde ruimte, maar verwijderen ook vocht uit de ruimte, waardoor een gezond ruimteklimaat ontstaat. Dankzij de plasma-quadfiltertechnologie wordt de lucht zeer effectief gereinigd en worden geuren geneutraliseerd.


> Dankzij MELCloud kan de airconditioner worden uitgerust met een WiFi-adapter en via de MELCloud software op afstand worden bediend met behulp van een smartphone, tablet of computer. Optioneel kan de unit ook worden uitgerust met de afstandsbediening PAC-YT52CRA of de luxe afstandsbediening PAR-32MAA.

> Met de weektimer is het mogelijk om tot vier schakelpunten per dag te programmeren. De unit kan flexibel worden in- of uitgeschakeld. Dankzij de i-save-functie kan de bedrijfsstatus worden opgeslagen en opgeroepen. De Auto-Herstartfunctie start het apparaat bij het opnieuw inschakelen automatisch met de laatst gekozen instelling, waardoor een hoge mate van bedrijfszekerheid wordt gegarandeerd.

> De airconditioner werkt stil genoeg om zich comfortabel te voelen. Dankzij de compacte afmetingen van de binnen- en buitenunits is de installatie zelfs in kleine en besloten ruimtes mogelijk.

> Met de Via LEV-kit kunnen de binnenunits van de M-serie worden aangesloten op City Multi VRF-klimaatregelaars. De binnenunits krijgen zo een extern elektronisch expansieventiel om City Multi VRF-systemen in werking te kunnen stellen. De invertersystemen werken uiterst economisch dankzij de traploze instelling van het vermogen. Alleen het daadwerkelijk benodigde koel- of verwarmingsvermogen wordt geleverd. Dit bespaart veel energie. De Hyper Heating technologie maakt het mogelijk om het volledige verwarmingsvermogen te behouden tot een buitentemperatuur van -15 °C en de werking te garanderen tot een buitentemperatuur van -25 °C.

 


Marke:MITSUBISHI
Energieeffizienzklasse Kühlen/Heizen:A++/A+
WiFi:Nein
Kälteleistung Min/Standard/Max (kW):1,3/ 5,0 / 5,0
Jahresenergieverbrauch Kühlen/Heizen:269 / 1224
Leistungsaufnahme Kühlen/Heizen (kW):2,05 / 1,55
SEER:6,5
Heizleistung Min/Standard/Max (kW):1,4/ 5,4 / 6,4
SCOP:4,3
Technische Daten - Innengerät 
Modell Innengerät:MSZ-HR50VF
Schalldruckpegel Kühlen/Heizen (Sleep/Niedrig/Mittel/Hoch) dB(A):(28 / 36 / 40 / 45) / (27 / 34 / 41 / 47)
Schallleistungspegel max. (dB[A]):60
Abmessungen (mm) (H x B x T):280 x 838 x 228
Gewicht (kg):9
Technische Daten - Außengerät 
Modell Außengerät:MUZ-HR50VF
Betriebsbereich Kühlen/Heizen [(Min ~ Max) (°CDB)/(Min ~ Max) (°CWB)]:-10 ~ 46 / -10 ~ 24
Schallleistungspegel max. (dB[A]):51
Abmessungen (mm) (H x B x T):550 x 800 x 285
Gewicht (kg):35
Kältemittel (Typ):R32
Rohranschlüsse Flüssig + Gas:1/4" + 3/8"
 • Econo Cool-Funktion

  Beim Kühlbetrieb wird die Set-Temperatur automatisch um 2 °C angehoben. Ein spezielles Lüfterprogramm sorgt dann für ein gleich bleibendes und angenehmes Raumklima, obwohl die Kälteleistung minimiert wird.

 • MELCloud

  Das Gerät kann um einen WiFi-Adapter ergänzt werden und über die Steuerungssoftware MELCloud per Smartphone, Tablet oder Computer fernbedient werden.

 • Kabelfernbedienung anschließbar

  Das Gerät kann über die Schnittstelle MAC-397IF-E oder MAC-333IF-E optional mit der Kompaktfernbedienung PAC-YT52CRA oder der Deluxe-Fernbedienung PAR-32MAA ausgerüstet werden.

 • Ein /Aus-Timer

  Mit dem Wochentimer lassen sich bis zu vier individuelle Schaltpunkte für jeden Tag programmieren. Das Gerät lässt sich flexibel ein- oder ausschalten.

 • Vertikaler Swing

  Die Luftaustrittsklappe bewegt sich auf und ab und erreicht damit eine angenehme Verteilung der konditionierten Luft in alle Bereiche des Raumes.

 • Automatische Lüftersteuerung

  Diese Funktion sorgt für eine optimale Luftmenge je nach Leistungsbedarf. Nähert sich die Temperatur dem gewünschten Wert, wird die Luftmenge automatisch reduziert.

 • Auto Restart

  Das Geräte startet bei Wiedereinschalten der Spannung automatisch mit der letzten gewählten Einstellung. Dadurch ist eine hohe Betriebssicherheit gewährleistet.

 • Wärmepumpenbetrieb

  Mit der Wärmepumpenfunktion lassen sich die Räume energiesparend beheizen. Hohe Wirkungsgrade auch bei tiefen Temperaturen sorgen für einen geringen Energieverbrauch.

 • Winterregelung

  Mit der integrierten Winterregelung ist ein Kühlbetrieb auch bei tiefen Außentemperaturen möglich.

 • Energiesparende Invertertechnologie

  Die Invertersysteme arbeiten absolut wirtschaftlich durch stufen lose Leistungsanpassung. Sie stellen exakt nur die Kühl-/ Heizleistung bereit, die gerade benötigt wird.

 • Qualitätssiegel für Split-Geräte

  Das Split-Kimagerät hat das Qualitätssiegel Raumklimageräte des Fachverbandes Gebäude-Klima e. V. (FGK) erhalten.

Modell: Mitsubishi MSZ-HR50VF
- 1 x Außeneinheit
- 1 x Innengerät
- 1 x Fernbedienung
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Klanten kochten hierbij de volgende producten
Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Basic MSZ-HR35VF...

Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Basic MSZ-HR35VF 3,4 kW I 12000 BTU

713,69 € *
Direct beschikbaar
Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Basic MSZ-HR25VF...

Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Basic MSZ-HR25VF 2,5 kW I 9000 BTU

682,17 € *
Direct beschikbaar
Rodigas MS230 Universele wandhoudersteun voor...

Rodigas MS230 Universele wandhoudersteun voor airconditioner airconditioner 120 kg

41,58 € *
Direct beschikbaar
Mitsubishi Wi-Fi Adapter

Mitsubishi Wi-Fi Adapter

250,02 € *
1 bestelling, verwacht op 05.02.2023
VELOX wandkanaal voor airconditioners 64mm - 350mm

VELOX wandkanaal voor airconditioners 64mm - 350mm

28,36 € *
4 bestelling, verwacht op 05.02.2023

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.