Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Diamant MSZ-LN60VGR 6,1 kW I 21000 BTU - Rood

Artikelnummer: MSZ-LN60VGR/MUZ-LN60VG


2.695,24 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.866,60 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 9 - 13 WerkdagenWANDEN MET MITSUBISHI M SERIES

Moderne technologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een comfortabel klimaat. Het samenspel van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en regelbare luchtstromen zorgt voor een betere levenskwaliteit en een comfortabel leefklimaat. Negatieve omgevingsfactoren zoals stof, pollen of vuil worden gefilterd en de lucht wordt volgens hygiŽnische eisen geconditioneerd.

Het geluid van zacht ritselende bloemen in de wind heeft een volume van 21 dB(A)1. De stilste airconditioners van Mitsubishi Electric werken met slechts 19 dB(A). Ze zijn bijna geruisloos en ideaal geschikt voor de koeling van slaapkamers.


Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see sensor sturen de airco's de luchtstroom zodanig dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see sensor detecteert het aantal en de positie van personen in de ruimte, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan zodat de gewenste temperatuur op de juiste plaats wordt bereikt.
>br />>img alt="" src="https://klivago.de/opis/mitsubishi/ap/opis-ap5.png" breedte="100%" />
De SLZ-M Euroraster cassette is optioneel uitgerust met de 3D i-see sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Op pagina 16 kunt u hier meer over te weten komen.
De filterelementen van Mitsubishi Electric ruimte airconditioners verwijderen niet alleen stof, ziektekiemen en pollen, maar ook virussen en bacteriŽn. Zo kunt u elke dag genieten van zuivere en schone kamerlucht.

Energie-efficiŽntie
Consequent energiezuinig - de airconditioningsystemen van Mitsubishi Electric zijn ontworpen om energie te besparen. De energiezuinige invertertechnologie speelt hierbij een grote rol. De buitenkant van een airconditioningsysteem werkt met compressoren. Bij niet-invertertechnologie werkt de compressor op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiŽnt principe dat niet kan worden aangepast aan de werkelijke koel- of verwarmingsbehoeften. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor het traploos aanpassen van de capaciteit.
Met invertertechniek wordt het toerental van de compressor exact aangepast aan de vereiste koelcapaciteit. Deze traploze regeling en stroomvoorziening maakt een uiterst energiebesparende werking met een maximaal rendement mogelijk. Dure stop-and-go operatie wordt voorkomen. Een soepele werking verlengt de levensduur van de airconditioner.
De hyperverwarmingstechnologie van de MUZ-LN en MXZ buitenunits is door Mitsubishi Electric speciaal ontwikkeld voor zeer koude klimatologische omstandigheden. Het verbetert de warmteafgifte van het systeem en maakt het mogelijk om de warmteafgifte tot -15įC buitenshuis op peil te houden en te zorgen voor verwarming tot -25įC.


Met de nieuwe multisplit-outsides in Hyper-Heating-design zijn apparaten met de speciale focus op de verwarmingsfunctie beschikbaar.
- 100% nominale verwarmingscapaciteit tot -15 įC buitentemperatuur
- Uitgebreid toepassingsbereik tot -25 įC buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiŽntie
- Geoptimaliseerde ontdooifunctie/h1> >br /> >br /> Uitstekend ontwerp >/h3>
In de openbare of particuliere sector spelen hoogwaardige materialen en een individuele touch een steeds belangrijkere rol in de moderne interieurarchitectuur. Met de vier kleurvarianten van de Diamond-wandunit kunnen zelfs uitgekiende ruimteconcepten worden gerealiseerd zonder dat u hoeft af te zien van een zeer efficiŽnte en comfortabele airconditioning. mu®ssen. De Diamant-wandunit schittert in de vier exclusieve kleurvarianten: p>/p>. /sterke>/strong>
 src=

> Onyx Black - voor een duidelijk stijlstatement

Dubbelzinnige ontladingsvinnen


De Diamantwandunit heeft twee onafhankelijk van elkaar werkende ontladingslamellen. Ze kunnen de luchtstroom in verschillende richtingen sturen en zo de lucht in de kamer bijzonder aangenaam ku®hlen of opwarmen.

De innerlijke waarden zijn ook correct


Het Plasma Quad-Plus-filter werkt als een elektrisch gordijn, dat door ontlading bacteriŽn en virussen in de omgevingslucht onschadelijk maakt. Naast bacteriŽn, virussen, allergenen en stof verwijdert het Plasma Quad-Plus filter ook zeer effectief schimmel en microdeeltjes.

3D i-see sensor


De 3D i-see sensor detecteert de aanwezigheid en positie van mensen in de ruimte en past de airconditioning hierop aan. De Diamant-wandunit bespaart dus niet alleen energie. Het comfort wordt ook verhoogd omdat de luchtstroom overeenkomstig kan worden geregeld. br /> br /> img alt="" src="https://klivago.de/klivatec/mitsubishi/ln/o4.jpg" breedte="100%" />

Hyper verwarmingstechnologie

De Hyper Heating Technology is ontwikkeld door Mitsubishi Electric, met name fu®r zeer koude klimaatomstandigheden. Het verbetert de warmteafgifte van het systeem en maakt het mogelijk om de warmteafgifte tot -15 įC buitenshuis op peil te houden en te zorgen voor verwarming tot -25 įC.

Online, offline of interactief - altijd en overal toegang tot de informatie die u nodig heeft. U kunt nu ook de nieuwste content van Mitsubishi Electric in digitale vorm vinden op myDocs. Gebruik myDocs met uw smartphone en tablet of op kantoor op uw computer.

 • Econo Cool-functie

  In de koelmodus wordt de ingestelde temperatuur automatisch met 2 įC verhoogd. Een speciaal ventilatorprogramma zorgt dan voor een constant en aangenaam ruimteklimaat, hoewel de koelcapaciteit tot een minimum wordt beperkt.

 • MELCloud

  Het apparaat kan worden aangevuld met een WiFi-adapter en op afstand worden bediend via smartphone, tablet of computer met behulp van de MELCloud-besturingssoftware.

 • Kabelafstandsbediening kan worden aangesloten

  Het apparaat kan naar keuze worden uitgerust met de PAC-YT52CRA compacte afstandsbediening of de PAR-32MAA deluxe afstandsbediening via de MAC-397IF-E of MAC-333IF-E interface.

 • Aan/uit-timer

  Met de weektimer kunnen maximaal vier individuele schakelpunten voor elke dag worden geprogrammeerd. Het apparaat kan flexibel worden in- of uitgeschakeld.

 • i-save

  Met de i-save functie kan de gewenste bedrijfstoestand worden opgeslagen en opgeroepen door op de i-save knop te drukken.

 • Antivriesbescherming

  De minimale instelbare temperatuur in de verwarmingsmodus is 10 įC. Dit zorgt voor een economische werking in ongebruikte ruimtes. Bovendien wordt overmatige koeling voorkomen.

 • Verticale schommel

  De luchtuitlaatklep beweegt op en neer om een aangename verdeling van de geconditioneerde lucht over alle delen van de ruimte te bereiken.

 • Automatische ventilatorregeling

  Deze functie zorgt voor een optimaal luchtvolume, afhankelijk van het benodigde vermogen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde nadert, wordt het luchtvolume automatisch verlaagd.

 • Horizontale schommel

  De luchtafvoerklep draait heen en weer en voorziet zo ook grote ruimtes van geconditioneerde lucht.

 • Plasma-quadfilter

  De plasma-quad-filter technologie bereikt een zeer effectieve luchtzuivering en geurneutralisatie.

 • Automatische herstart

  Het apparaat start automatisch met de laatst gekozen instelling als de stroom weer wordt ingeschakeld. Dit zorgt voor een hoog niveau van operationele veiligheid.

 • Werking van de warmtepomp

  Met de warmtepompfunctie kunnen ruimten op een energiebesparende manier worden verwarmd. Een hoog rendement, zelfs bij lage temperaturen, zorgt voor een laag energieverbruik.

 • Winterbeheersing

  Met de ge?ntegreerde winterregeling is ook bij lage buitentemperaturen een koelbedrijf mogelijk.

 • Kan worden aangesloten op VRF via LEV kit

  Hiermee kunnen de M-serie binnenunits worden aangesloten op City Multi VRF-units. De LEV-kit voorziet de binnenunits van een vereiste externe elektronische expansieklep voor gebruik met City Multi VRF-units.

 • Prefilled with R410A

  Voor een eenvoudige installatie worden de buitenunits vooraf gevuld met een koudemiddelvulling tot 30 m* buislengte. * Afhankelijk van het toesteltype.

 • Energiebesparende invertertechnologie

  De omvormersystemen werken absoluut economisch door de traploze vermogensaanpassing. Ze leveren alleen het exacte koel-/verwarmingsvermogen dat op dat moment nodig is.

 • Kwaliteitsafdichting voor split-units

  De split-airco-eenheid is door de Duitse Vereniging voor Bouwklimaat (Fachverband Gebšude-Klima e. V.) bekroond met het kwaliteitskeurmerk voor ruimte-airconditioners. (FGK).

 • Hyperverwarming

  Deze technologie maakt het mogelijk om het volledige verwarmingsvermogen te behouden tot een buitentemperatuur van -15 įC en de werking te garanderen tot een buitentemperatuur van -25 įC.

 • Vervang-Technologie

  Das Inverter-AuŖengeršt ist standardmšŖig mit der Vervang-Technologie ausgerŁstet, die ein einfaches Wiederverwenden von bestehenden R22- und R407C-Rohrleitungen ermŲglicht.

\
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.