Mitsubishi SEZ-M71DA R32 Kanaalmontageset - 7,1 kW

Artikelnummer: SEZ-M71DA/SUZ-M71VA


2.414,60 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.469,03 Ä
Winkelprijs van de producent: 4.435,00 Ä
(U bespaart 45.56%, dus 2.020,40 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe SEZ inbouwkanaalunit kan dankzij de geringe inbouwhoogte van 200 mm eenvoudig in lage plafonds worden geÔntegreerd.
Tot 50 Pa statische druk kan worden ingesteld en u kunt kiezen uit drie ventilatorsnelheden.
Daarnaast zijn een kabelafstandsbediening en een condenspomp optioneel verkrijgbaar.


Eigenschappen:
- Met MELCloud kan het apparaat op afstand worden bediend via smartphone, tablet of computer. Voor dit doel kan het toestel worden uitgerust met een WiFi-adapter.

- Voor elke dag kunnen maximaal vier afzonderlijke schakelpunten worden geprogrammeerd met de weektimer. Hierop kan het apparaat worden in- en uitgeschakeld of kan een temperatuurinstelling worden gemaakt. Dit kan zorgen voor een op de vraag gebaseerde en energiebesparende regeling.

- Vaste in- en uitschakeltijden kunnen eenvoudig worden geprogrammeerd met de aan/uit-timer.

- Het benodigde luchtvolume wordt aangepast aan het benodigde vermogen dankzij de automatische ventilatorregeling. Zo wordt bij het bereiken van de gewenste temperatuur het luchtvolume verminderd.

- Zelfs bij lage buitentemperaturen is het mogelijk om met de winterregeling te koelen. Hiervoor wordt de snelheid van de ventilator van de buitenunit automatisch verlaagd.

- Conventionele verwarmingssystemen kunnen in veel gevallen worden vervangen door warmtepompen. Deze warmtepompfunctie bereikt een hoog rendement voor een laag energieverbruik.

- Wanneer de spanning weer wordt ingeschakeld, begint het systeem automatisch met de laatst gekozen instelling. Dit zorgt voor een hoge mate van bedrijfszekerheid.

- De buitenunit is voorgevuld met 410A koudemiddel voor een eenvoudige installatie.

- Via de standaardaansluiting kan verse lucht aan het apparaat worden toegevoerd. Hiervoor is een steunventilator nodig.

- De eenheid heeft het kwaliteitscertificaat van het Fachverband Gebšude-Klima e.V. ontvangen. (FGK) met het kwaliteitskeurmerk voor airconditioners met gunningscriteria zoals maximale energie-efficiŽntie en gegarandeerde beschikbaarheid van reserveonderdelen.

- De buitenunit is voorzien van energiebesparende invertertechnologie en is daarom efficiŽnter

- Bij het vervangen van een oud systeem door een modern apparaat elimineert de Replace-technologie de kosten van droogbouwwerkzaamheden, omdat de R22- en R407C-lijnen kunnen worden hergebruikt.

\

Warmtepomptechnologie
De split inverter airconditioner is uitgerust met een warmtepomp en gebruikt 75% van de gratis energiebron lucht.De overige 25% wordt uit het stopcontact gehaald. De compressor is zeer betrouwbaar, kan 24 uur lang in extreme omstandigheden bij temperaturen tot 60įC (230 V / 50 Hz).

Model: Mitsutothi SEZ-M71DA†7,1 kW
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.