Daikin AlthermaDaikin Altherma

Daikin Altherma is een lucht/water-warmtepomp met lage temperatuur waarmee u uw kamers op een energie-efficiŽnte manier kunt verwarmen of koelen. De warmtepomp kan ook worden geÔnstalleerd voor warmwaterproductie in nieuwe gebouwen, lage-temperatuurwoningen en renovatiewoningen. Er zijn nu verschillende generaties van Daikin-warmtepomptechnologie die u individueel kunt kopen om aan uw behoeften te voldoen.


De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en gebruikt die voor verwarming. Daikin Altherma-warmtepompen zijn standaard ook uitgerust met een koelingsoptie. In combinatie met vloerverwarming kunt u de dubbele functie voor verwarmen en koelen gebruiken zonder dat u zich hoeft om te schakelen. Voor de installatie van de Daikin Altherma warmtepomp zijn geen officiŽle vergunningen vereist. De installatie is eenvoudig en vereist zeer weinig inbouwruimte. U kunt deze warmtepomp eenvoudig bedienen via een app.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.