Panasonic AquareaPanasonic Aquarea

Met Panasonic Aquarea warmtepompen kiest u voor een duurzaam systeem dat gebruik maakt van energie uit de omgeving voor verwarming, koeling en warm water. Het zijn lucht/water-warmtepompen die warmte onttrekken aan de omgevingslucht en deze vervolgens toevoeren aan de interne systemen van uw woning. U kunt tot 80& energie besparen met Panasonic Aquarea warmtepompen.


Zelfs bij lage buitentemperaturen werkt de warmtepomp nog efficiënt en op een milieuvriendelijke manier. Dit is te danken aan de T-Cap technologie, die het gebruikelijke verwarmingsvermogen handhaaft, zelfs bij buitentemperaturen tot -20°C. Panasonic Aquarea warmtepompen kunnen worden gecombineerd met radiatoren, vloerverwarmingssystemen en ventilatorconvectoren. Dankzij de realtime-onderhoudsfunctie op afstand kan bij eventuele problemen zelfs op afstand snel hulp worden geboden. Dit bespaart tijd en vermindert de reparatiekosten.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.