Warmtepompen


LG Therma V

Therma is het nieuwste warmtepompsysteem van LG. Het is een...


Mitsubishi Ecodan

De Ecodan lucht/water-warmtepompen van Mitsubishi behoren tot de...

Panasonic Aquarea

Met Panasonic Aquarea warmtepompen kiest u voor een duurzaam...

Daikin Altherma

Daikin Altherma is een lucht/water-warmtepomp met lage...Warmtepompen

Met het oog op de stijgende energieprijzen en de steeds hogere eisen die aan de energie-efficiëntie van een woning worden gesteld, zijn warmtepompen de technologie van de toekomst. Warmtepompen werken volgens hetzelfde principe als een koelkast, alleen in omgekeerde volgorde. Zij onttrekken warmte aan hun omgeving en geven die stroomafwaarts af aan de radiatoren van het gebouw. Dit betekent dat u de toevoer van externe energie kunt verminderen of zelfs helemaal kunt besparen.


De energiebronnen voor de warmtepomp zijn de omgevingslucht, de grond en het grondwater. Zij maken gebruik van de warmte die reeds beschikbaar is en sparen fossiele hulpbronnen. Warmtepompen zijn geschikt voor bijna alle soorten gebouwen - van particuliere woningen tot grote kantoorcomplexen. Eenmaal geďnstalleerd, zijn goede warmtepompen vrijwel onderhoudsvrij. Daardoor, en door de bespaarde energiekosten, betaalt de aankoop van een warmtepomp zich meestal in korte tijd terug.

 

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.