Daikin FVXM35F R32 Plafondset voor borstkas - 3,5 kW

Artikelnummer: FVXM35F/RXM35N


2.409,72 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.011,67 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDankzij de juiste airconditioning - bijvoorbeeld met de DAIKIN Professional-borstkast - voelt u zich het hele jaar door fris en verfrissend. In de warme zomermaanden blijft de warmte en de luchtvochtigheid buiten en kunt u in alle rust thuis werken, dankzij uw airconditioning. Wanneer de eerste koele herfstdag aanbreekt, zal uw DAIKIN airconditioner een aangename warmte oproepen. De energiebesparende invertertechnologie werkt bijzonder zuinig. Het besturingscomfort is aanzienlijk hoger dan bij conventionele apparaten zonder invertertechnologie.


Kenmerken van de apparatuur:

> Draadloze afstandsbediening - Infrarood-afstandsbediening met LCD-display voor start/stop en temperatuurregeling.
> Geurbindend filter met titaniumapatiet - Vangt stofdeeltjes en schadelijke organische chemische stoffen, zoals bacteriŽn, virussen en allergenen, en bindt geuren, bijvoorbeeld tabaksrook en van huisdieren.
> 24-uurs timer - De timer kan worden ingesteld om te koelen/opwarmen gedurende een periode van 24 uur.
> Wekelijkse timer - Kan worden ingesteld om te beginnen met verwarmen of koelen op een bepaald moment van de dag of de week.
> Automatisch omschakelen tussen koelen en verwarmen - Automatisch omschakelen tussen koelen of verwarmen om een ingestelde temperatuur te bereiken.
> Automatisch herstarten - Na een stroomonderbreking gaan de apparaten automatisch weer in de oorspronkelijk ingestelde modus werken.
> Ontvochtigingsprogramma - Maakt het mogelijk de luchtvochtigheid in een ruimte te verlagen zonder de kamertemperatuur te wijzigen.
> Automatische verticale zwenking - Optie voor automatische verticale beweging van de luchtuitblaasroosters voor een efficiŽnte lucht- en temperatuurverdeling in de hele ruimte.
> Vloerrooster - Speciaal vloerluchtrooster voor optimaal verwarmingscomfort.
> Luchtsnelheidsniveaus - E nables selectie van het gegeven aantal ventilatorsnelheden.
> Fluisterstil - De speciale bladindeling van de ventilatoren zorgt voor een rustige loop en maakt de binnenunits bijna onhoorbaar.
> Fluistermodus binnenunit - "Fluistermodus" knop op de afstandsbediening vermindert het bedrijfsgeluidsniveau van de binnenunit met 3 dB(A) per keer.
> Fluisterwerking van de buitenunit - Fluisterwerkingstoets op de afstandsbediening verlaagt het werkingsgeluidsniveau van de buitenunit met 3 dB(A) om buren niet te storen.
> Energiebesparende invertertechniek - Terwijl conventionele systemen slechts twee toestanden kennen: "aan" en "uit" en dus volledig vermogen of helemaal geen vermogen leveren, werken invertersystemen altijd volgens uw koelbehoefte. Dit is ook het geheim van de buitengewoon stille werking en het lage energieverbruik: Inverter airco's besparen bijna 40 procent van de energie in vergelijking met een niet-inverter airco-installatie.
> Warmtepomp in verwarmingsmodus - De kleine hoeveelheid warmte die in de buitenlucht aanwezig is, wordt er aan onttrokken, opgevangen en als bruikbare verwarmingsenergie naar het interieur van het huis getransporteerd. De hoge prestaties gaan hand in hand met een hoge energie-efficiŽntie. > Uit 1 kW elektriciteit wordt tot 3 kW warmte opgewekt. Dit helpt om geld te besparen!
> Wi-Fi online controller - De optioneel verkrijgbare Wi-Fi online controller bestuurt de binnenunit via WLAN/Internet vanaf elke locatie met behulp van een smartphone (iOS of Android).

Merk:DAIKIN
Energie-efficiŽntieklasse: (koelen/opwarmen):A++ / A+
WiFi:Optional
Koelcapaciteit: min/standard/max (kW):1,4†/†3,5 / 3,8
Jaarlijks energieverbruik koelen/opwarmen (kWh):190 / 1015
Stroomverbruik koelen/opwarmen (kW):1,09/ 1,19
SEER:6,43
Verwarmingscapaciteit: Min/Standard/Max (kW):1,4†/†4,5 / 5,0
SCOP:4,0
Technische gegevens - Binnenunit:
Model Binnenunit:FVXM35F
Geluidsdrukniveaukoelen/opwarmen (Sleep/Low/Medium/High) dB(A):(†- /†24 /†27 /†39 ) / (†19 /†23 /†27 /†40†)
Afmetingen (mm) (H x B x D):600†x†700 x 210
Gewicht (kg):14
Technische gegevens - Buitenunit
Model buitenunit:RXM35F
Koel/verwarmingswerkingsbereik [(Min ~ Max) (įCDB)/(Min ~ Max) (įCWB)]:-10 ~ 46 / -15 ~ 18
Geluidsdrukniveaukoelen/opwarmen High (dB[A]):61†/ 61
Afmetingen (mm) (H x B x D):550†x†765 x 285
Gewicht (kg):32
Refrigerant (type):R32
Koelmiddelvoorlading Pijplengte (m):tot†10 m
 • Econo-modus

  Deze functie vermindert het stroomverbruik, zodat andere toepassingen met een hogere stroombehoefte kunnen worden gebruikt. Deze functie helpt ook om energie te besparen.

 • Comfortmodus

  Het apparaat verandert automatisch de hoek van het luchtuitblaasblad afhankelijk van de modus. In de koelmodus wordt de lucht naar boven gericht om koude tocht te voorkomen. In de verwarmingsmodus wordt de lucht naar beneden gericht om koude voeten te voorkomen.

 • Energiemodus

  In de verwarmingsmodus wordt de lucht naar beneden gericht om koude voeten te voorkomen.

 • Fluistermodus van de binnenunit

  Voor een rustige omgeving tijdens het studeren of slapen kan de gebruiker het werkingsgeluidsniveau van de binnenunit met 3 dB(A) verlagen via de afstandsbediening.

 • Fluisterstand van de buitenunit

  Voor een rustige omgeving in de buurt kan de gebruiker via de afstandsbediening het bedrijfsgeluidsniveau van de buitenunit met 3 dB(A) verlagen.

 • 24-uurs timer

  De timer kan op elk moment worden ingesteld om de koeling / verwarming in te schakelen.

 • Online controller (optioneel)

  Mogelijkheid om uw binnenunit via een app vanaf elke locatie te bedienen.

 • Fotokatalytisch titaniumapatiet luchtzuiveringsfilter

  Verwijdert stofdeeltjes en ontbindt geuren van bijvoorbeeld tabak en huisdieren. Ook worden schadelijke organische chemische stoffen zoals bacteriŽn, virussen en allergenen afgebroken.

 • Multi-Split toepassing

  Tot 2 binnenunits (ook met verschillende capaciteiten) kunnen worden aangesloten op een enkele buitenunit. Alle binnenunits kunnen afzonderlijk worden bediend, maar alleen in dezelfde bedrijfsmodus.

\

Warmtepomptechnologie
De split inverter airconditioner is uitgerust met een warmtepomp en gebruikt 75% van de gratis energiebron lucht.De overige 25% wordt uit het stopcontact gehaald. De compressor is zeer betrouwbaar, kan 24 uur lang in extreme omstandigheden bij temperaturen tot 60įC (230 V / 50 Hz).

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.