Fujitsu airconditioning ECO line wandunit 2,5 kW BTU 9000

Artikelnummer: ASYG09KPCE/AOYG09KPCA


879,22 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.234,09 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenSlank en modern vierkant design

Het slanke, elegante ontwerp van deze binnenunit wordt bereikt door het gebruik van een warmtewisselaar met hoge dichtheid en een zeer efficiŽnte ventilator.

Uitstekende energiebesparingen

De uitstekende efficiŽntie wordt bereikt door een zeer efficiŽnte lambda-warmtewisselaar, een grote dwarsstroomventilator en het koudemiddel R32.

Comfortabele luchtstroom en stille werking

De combinatie van een grote luchtuitlaat en ventilatorstructuur zorgt voor een comfortabele, stille luchtstroom die zich breed verspreidt boven de vloer. 22 dB(A) in de koelmodus

Intelligente apparaatbediening (optioneel)

Dankzij de optionele Wi-Fi-adapter in de airconditioner kunt u het apparaat bedienen met uw slimme apparaat vanaf elke locatie. De installatie van de adapter vereist geen technisch werk.

Makkelijke toegang tot de flare-verbinding

Installatie met een linkse uitlaatpijp wordt vergemakkelijkt door de verwijderbare afdekking onder de behuizing van de binnenunit. Installatie met een centrale uitlaatpijp wordt vergemakkelijkt door een constructiewijziging van de muurhaakbeugel.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.