Fujitsu airconditioning standaard wandunit 9,4 kW BTU 36000

Artikelnummer: ASYG36KMTA/AOYG36KMTA


3.487,33 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 5.076,60 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 Werkdagen```html

Slank en modern vierkant ontwerp

Het slanke en elegante ontwerp van deze binnenunit wordt gerealiseerd door het gebruik van een multi-directionele warmtewisselaar met hoge dichtheid en een zeer efficiŽnte ventilator.

Comfortabele luchtstroom en stille werking

De combinatie van een grote luchtspleet en ventilatiestructuur zorgt voor een comfortabele, stille luchtstroom.

Uitstekende energiebesparingen

De uitstekende efficiŽntie wordt bereikt door een zeer efficiŽnte Lambda-warmtewisselaar, een grote dwarsstroomventilator en het gebruik van het koudemiddel R32.

Intelligente apparaatbediening (optioneel)

U kunt de airconditioner bedienen met uw smartphone, tablet of pc, vanaf elke locatie binnen of buiten het huis of gebouw.

WLAN-adapter

Met de optionele WLAN-adapter kunt u het koelapparaat bedienen met een smartphone of tablet, vanaf elke locatie binnen of buiten het huis of gebouw. Om het koelapparaat te bedienen, is de installatie van de FGLair-app op uw slimme apparaat vereist.

Makkelijke toegang tot de flare-connector

De installatie met de linker uitlaatpijp wordt vergemakkelijkt door de verwijderbare afdekking onder de behuizing van de binnenunit. De installatie met de middelste uitlaatpijp wordt vergemakkelijkt door een constructiewijziging in de wandhaakbeugel.

```
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.