Gree R32 wandairco Fairy Dark FA09D 2,70 kW

Artikelnummer: FA09D


705,35 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.052,08 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe Fairy is een apparaat van het merk GREE dat wordt gekenmerkt door zijn uitzonderlijke design. De elegante look, stijlvolle behuizing en afgeronde hoeken maken dit model perfect voor elk modern interieur. Een van de kenmerkende eigenschappen van dit apparaat is het grote temperatuurbereik buitenshuis en het hoge rendement in de verwarmingsmodus. De Fairy is de ideale keuze voor gebruikers die waarde hechten aan kwaliteit en een moderne uitstraling van airconditioners.


Drie versies van de airconditioner: Fairy Dark en Fairy Silver

De Fairy is verkrijgbaar in drie kleurvarianten: antraciet, zilver en wit. Elke gebruiker kan de juiste airconditioner kiezen voor de geselecteerde ruimte en niet alleen profiteren van de efficiënte werking van het apparaat, maar ook van het innovatieve uiterlijk.

Veelzijdige functies

De Fairy airconditioner heeft uitgebreide functies die zorgen voor een hoog niveau van gebruikerscomfort, zoals 7 ventilatorsnelheden, een luchtionisator, een warme start en de temperatuurweergave via de afstandsbediening. Alle units zijn uitgerust met automatische verticale en horizontale lamellen.

Uitgebreide bedieningsopties

Naast de standaard bedieningsopties met de afstandsbediening of via de Wi-Fi-module, biedt de Fairy airconditioner een groot aantal extra opties. Door het apparaat uit te rusten met een wandbediening kan het wekelijkse werkschema worden geprogrammeerd. De Fairy kan ook worden aangestuurd via een centrale regelaar, een werkvergunningsmodule of integratie met BMS Modbus of BMS BACnet gateways.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.