Gree R32 wandunit Clivia White CL09W 2,7 kW

Artikelnummer: CL09W


760,26 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.131,39 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenClivia is het absolute debuut in de Gree-serie en tegelijkertijd een echte doorbraak in airconditioning. Dit uiterst functionele en krachtige toestel met geÔntegreerde kunstmatige intelligentie zal niet alleen aan je verwachtingen voldoen, maar zal samen met jou je leven comfortabeler maken!


Het regelen van de luchtvochtigheid in de kamer, energiezuinige en intelligente werking zijn slechts enkele van de productkenmerken. Voor nog meer gebruikerscomfort kan het apparaat effectief micro-organismen uit de omgeving verwijderen dankzij de UV LED-technologie, en de nachtmodus van de stille werking van de buitenunit zorgt voor rust en harmonie in je huis.


De G-AI technologie maakt energiebesparingen tot 10% per jaar mogelijk, zoals bevestigd door het onafhankelijke internationale Intertek certificaat.

De innovatieve G-AI technologie maakt gebruik van een algoritme met kunstmatige intelligentie dat intelligent leren en geavanceerd systeembeheer combineert. Het algoritme verandert dynamisch de werkingsmodus van het Clivia airconditioningsysteem om de meest energie-efficiŽnte strategie te selecteren.

Multidimensionele bescherming van de gezondheid

Clivia kan de lucht op drie verschillende manieren reinigen. Het standaard rasterfilter en optionele extra filters vangen grotere onzuiverheden zoals stof en vuil op. De luchtionisator genereert negatieve ionen om micro-organismen te bestrijden en de UV-C LED lamp in een gesloten behuizing steriliseert de lucht door bacteriŽn, virussen, schimmels en andere micro-organismen te verwijderen.

Intelligente vochtigheidsregeling

Voor het eerst combineert Gree temperatuurveranderingen, vochtigheid en energie-efficiŽntie op een manier om voor elk van deze parameters tegelijkertijd optimale waarden te bereiken. Het apparaat kan de meest comfortabele luchtvochtigheid in de ruimte handhaven, zodat je huid niet uitdroogt. Met Clivia heb je ook geen extra ruimte meer nodig om kleding te drogen, dankzij de continue droogfunctie.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.