Gree airconditioning R32 wandmeubel Clivia Silver CL24S 7,10 kW

Artikelnummer: CL24S


1.303,23 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.917,38 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenClivia is het absolute debuut in het aanbod van Gree en tegelijkertijd een ware doorbraak in airconditioning. Dit uiterst functionele en krachtige apparaat met geďntegreerde kunstmatige intelligentie zal niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar ook samen met u uw levenscomfort vormgeven!

De controle van de luchtvochtigheid in de kamer, energiezuinige en slimme werking zijn slechts enkele van de productkenmerken. Voor nog meer gebruikerscomfort kan het apparaat dankzij de UV-LED-technologie effectief micro-organismen uit de omgeving verwijderen, en de nachtmodus van de stille werking van het buitentoestel zorgt voor rust en harmonie in uw huis.

De G-AI-technologie maakt energiebesparingen mogelijk tot wel 10% per jaar, zoals bevestigd door het onafhankelijke internationale Intertek-certificaat.

De innovatieve G-AI-technologie maakt gebruik van een kunstmatige intelligentie-algoritme dat intelligent leren en geavanceerd systeembeheer combineert. Het algoritme past dynamisch de bedrijfsmodus van de Clivia airconditioner aan om de meest energiezuinige strategie te selecteren.

Meerdere dimensionale gezondheidsbescherming

Clivia kan de lucht op drie verschillende manieren reinigen. Het standaard roosterfilter en optionele extra filters vangen grotere verontreinigingen op zoals stof en vuil. De luchtionisator genereert negatieve ionen om micro-organismen te bestrijden, en de in een gesloten behuizing geplaatste UV-C-LED-lamp steriliseert de lucht door bacteriën, virussen, schimmels en andere micro-organismen te verwijderen.

Intelligente vochtregeling

Voor het eerst combineert Gree temperatuurveranderingen, luchtvochtigheid en energie-efficiëntie op een manier om tegelijkertijd optimale waarden voor elk van deze parameters te bereiken. Het apparaat kan het meest comfortabele bereik van luchtvochtigheid in de kamer handhaven en zo uw huid beschermen tegen uitdroging. Met Clivia heeft u ook geen extra ruimte meer nodig om kleding te drogen, dankzij de continue droogfunctie.

 

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.