Gree airconditioning R32 wandmeubel Fairy Silver FA12S 3,51 kW

Artikelnummer: FA12S


760,26 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.131,39 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe Fairy - Buitengewoon Ontwerp van GREE

De Fairy is een apparaat van het merk GREE dat opvalt door zijn uitzonderlijke ontwerp. Het elegante uiterlijk, stijlvolle behuizing en afgeronde randen maken dit model perfect voor elke moderne inrichting. Een van de kenmerkende eigenschappen van dit apparaat is het brede temperatuurbereik buitenshuis en de hoge efficiëntie in de verwarmingsmodus. De Fairy is de ideale keuze voor gebruikers die de kwaliteit en moderne uitstraling van airconditioners waarderen.

Drie uitvoeringen van de airconditioner: Fairy Dark en Fairy Silver

De Fairy is verkrijgbaar in drie kleurvarianten: antraciet, zilver en wit. Elke gebruiker kan de geschikte airconditioner kiezen voor de geselecteerde ruimte en profiteren van zowel de efficiënte werking van het apparaat als het innovatieve ontwerp.

Veelzijdige functies

De Fairy-airconditioner beschikt over uitgebreide functies die zorgen voor een hoog gebruikscomfort, zoals 7 ventilatorsnelheden, een luchtionisator, een warme start en temperatuurweergave vanaf de afstandsbediening. Alle units zijn voorzien van automatische verticale en horizontale lamellen.

Uitgebreide bedieningsopties

Naast standaard bedieningsopties via de afstandsbediening of de Wi-Fi-module, biedt de Fairy-airconditioner verschillende aanvullende opties. De uitrusting van het apparaat met een wandbediening maakt het programmeren van het wekelijkse schema mogelijk. De Fairy kan ook worden bediend via centrale bediening, een werkautorisatiemodule of integratie met BMS Modbus- of BMS BACnet-gateways.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.