Gree airconditioning R32 wandmeubel Fairy Wit FA12W 3,51 kW

Artikelnummer: FA12W


723,65 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.078,52 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe Fairy is een apparaat van het merk GREE dat opvalt door zijn buitengewoon design. De elegante uitstraling, de stijlvolle behuizing en afgeronde hoeken maken dit model perfect voor elke moderne interieurinrichting. Een van de kenmerkende eigenschappen van dit apparaat is zijn brede temperatuurbereik buitenshuis en zijn hoge efficiëntie in de verwarmingsmodus. De Fairy is de ideale keuze voor gebruikers die kwaliteit en een moderne uitstraling van airconditioners waarderen.

Drie uitvoeringen van de airconditioner: Fairy Dark en Fairy Silver

De Fairy is verkrijgbaar in drie kleurvarianten: antraciet, zilver en wit. Elke gebruiker kan de geschikte airconditioner voor de geselecteerde ruimte kiezen en niet alleen profiteren van de efficiënte werking van het apparaat, maar ook van zijn innovatieve design.

Veelzijdige functies

De Fairy-airconditioner beschikt over uitgebreide functies die zorgen voor een hoog gebruikerscomfort, zoals 7 ventilatorsnelheden, een luchtionisator, een warme start en de temperatuurweergave vanaf de afstandsbediening. Alle apparaten zijn uitgerust met automatische verticale en horizontale lamellen.

Uitgebreide bedieningsmogelijkheden

De Fairy-airconditioner biedt naast de standaard bedieningsopties via de afstandsbediening of via de Wi-Fi-module een scala aan aanvullende opties. De uitrusting van het apparaat met een wandbediening maakt het programmeren van het wekelijkse werkrooster mogelijk. De Fairy kan ook worden bediend via een centrale bediening, een werkvergunningmodule of de integratie met BMS Modbus- of BMS BACnet-gateways.
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.