Gree airconditioning R32 wandmeubel Fairy Wit FA24W 7,10 kW

Artikelnummer: FA24W


1.242,22 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.827,90 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe Fairy is een apparaat van het merk GREE dat zich onderscheidt door zijn buitengewone ontwerp. De elegante uitstraling, stijlvolle behuizing en afgeronde hoeken maken dit model perfect voor elke moderne binnenruimte. Een van de kenmerkende eigenschappen van dit apparaat is het brede temperatuurbereik buitenshuis en de hoge efficiëntie in de verwarmingsmodus. De Fairy is de ideale keuze voor gebruikers die de kwaliteit en het moderne uiterlijk van airconditioners waarderen.

Drie uitvoeringen van de airconditioner: Fairy Dark en Fairy Silver

De Fairy is verkrijgbaar in drie kleurvarianten: antraciet, zilver en wit. Elke gebruiker kan de geschikte airconditioner kiezen voor de geselecteerde ruimte en profiteren van niet alleen de efficiënte werking van het apparaat, maar ook van het innovatieve ontwerp.

Veelzijdige functies

De Fairy-airconditioner heeft uitgebreide functies die zorgen voor hoog gebruikerscomfort, zoals 7 ventilatorsnelheden, een luchtionisator, een warme start en de temperatuurweergave vanaf de afstandsbediening. Alle apparaten zijn voorzien van automatische verticale en horizontale lamellen.

Uitgebreide besturingsmogelijkheden

Naast de standaard besturingsmogelijkheden via de afstandsbediening of de Wi-Fi-module biedt de Fairy-airconditioner diverse aanvullende opties. De uitrusting van het apparaat met een wandbediening maakt programmering van het wekelijkse werkschema mogelijk. De Fairy kan ook worden bediend via een centrale besturing, een werkvergunningmodule of integratie met BMS Modbus- of BMS BACnet-gateways.
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.