Gree airconditioning R32 wandmeubel Soyal SO18 5,30 kW

Artikelnummer: SO18


1.358,14 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.995,68 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe Gree Soyal airconditioner is een extravagant en futuristisch model zoals geen ander. Naast zijn onconventionele uiterlijk is dit apparaat uitgerust met functies die onbekend waren bij eerdere modellen. Dankzij een aanwezigheidssensor kan de airconditioner op een intelligente en automatische manier de luchtstroomrichting aanpassen aan de verwachtingen van de gebruiker. De airconditioner kan zowel de luchtstroom volgen als mensen in de kamer vermijden. Om het gebruikersgemak van het apparaat te maximaliseren, beschikt de Gree Soyal over een zelfreinigende functie van de warmtewisselaar van het binnendeel. Naast de moderne functies onderscheidt dit airconditioningmodel zich door een uitzonderlijk hoog energierendement (tot A+++ voor koelen en verwarmen) en stille werking (zelfs 19 dB(A)). Dit model is ook ideaal voor het verwarmen van ruimtes, omdat het kan werken bij buitentemperaturen tot -25°C.

Zelfreiniging

Dit model beschikt over een zelfreinigende functie die de groei van micro-organismen aanzienlijk beperkt. Dit heeft een positieve invloed op de luchtkwaliteit in de ruimte.

Futuristisch uiterlijk

Het innovatieve ontwerp is een groot voordeel van dit model. Het elegante en innovatieve uiterlijk van de unit past perfect in moderne, tijdloze interieurs. Soyal valt op door zijn uniciteit.

Herkenning van personen

Soyal is een ongeëvenaarde nieuwigheid in de wereld van wandairconditioners. Het heeft een intelligent oog met een sensor voor de aanwezigheid van mensen. Het apparaat past automatisch de luchtstroom aan op basis van de aanwezigheid van mensen en dieren in de kamer.
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.